Traficanți de droguri, prinși de „Crima Organizată”

Traficanți de droguri, prinși de „Crima Organizată”

6
DISTRIBUIȚI

O nouă operaţiune a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” din Mehedinţi şi Timiş a dus la prinderea în flagrant a mai multor traficanţi de droguri. R. Marco, de 19 ani şi I. Florin, de 16 ani, ambii din Timişoara, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să comercializeze aproximativ 50 de grame de cannabis.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că drogurile proveneau de la alţi doi suspecţi, A. Florin, de 18 ani, din Moşniţa Nouă şi B.


Răzvan, de 25 ani, din Timişoara. În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa lui B. Răzvan au fost descoperite mai multe seminţe de cannabis, fragmente vegetale şi o plantă uscată de cannabis, o râşniţă pentru cannabis şi o încăpere amenajată pentru cultivarea plantelor de cannabis. De asemenea, a rezultat faptul că, la începutul anului 2012, B. Răzvan a cumpărat seminţe de cannabis de pe raza municipiului Timişoara, pe care le-a sădit în două ghivece din locuinţa proprie. B. Răvan va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Mehedinţi.

6 COMENTARII

  1. CAT TIMP DOMNUL JUDECATOR NICOLAE TOMUS E CONSUMATOR SI DANSUL DE ASTFEL DE SUBSTANTE, CHIAR CREDETI CA VOR PICA AIA MARI? FITI SERIOSI MAI COPII

    • Ai dreptate si eu am auzit ca Tomus e pe droguri si asa ceva s-a parut a fi adevarat in anumite procese!!! Ma mir ca Justitia Romana se mai lasa trasa in jos de asemenea elemente! Cum sa mai ai incredere in justitie! Acesti nenorociti (Tomus) ar trebui aruncati in strada!!

  2. Alooo, specialistii, ne-ati omorat cu iarba asta !!!
    Deschideti cartile si mai documentati-va, MAI SUNT SI ALTE DROGURI MULT MAI PERICULOASE CE VA TREC TOATA ZIUA PE SUB NAS (ATATELE CAT SI VANZATORII) SI NU LUATI NICIO MASURA !!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.