Un bărbat, arestat după ce şi-a violat nepotul de 11 ani

Un bărbat, arestat după ce şi-a violat nepotul de 11 ani

2
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care şi-a violat nepotul de 11 ani a fost arestat, ieri, de Tribunalul Timiş pe 29 de zile, la solicitarea procurorilor. Ancheta a scos la iveală faptul că Vihely Geza, de 25 de ani, în luna mai a aestui an, a dormit în acelaşi pat cu nepotul său de 11 ani.


La un moment dat, Vihely l-a agresat sexual’ pe băiat şi „a întreţinut relaţii sexuale anale cu partea vătămată şi i-a stimulat acestuia cu mâna organele sexuale”. Investigaţiile au pornit după ce învăţătoarea băiatului a sesizat că nu este ceva în regulă cu acesta şi a reuşit să afle de la acesta prin ce clipe cumplite a trecut. Ulterior, femeia a sesizat Poliţia din Jimbolia. În urma probelor adunate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au solicitat instanţei arestarea, care a fost aprobată. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Timişoara.

2 COMENTARII

  1. CASTRARE CHIMICA…MI SE PARE PUTIN PREA BLAND PENTRU ASTFEL DE SPECIMENE.DACA SE DOVEDESTE VINOVATIA NU STIU CE E INDICAT:PEDEAPSA CU INCHISOAREA SAU CEVA GEN PEDEAPSA IN UNELE TARI ARABE,ORICUM UN GLONT ESTE PENTRU OAMENI DE ONOARE, IN GENERAL ,NU PENTRU MIZERII UMANE CA ACESTA!AS INCLINA BALANTA SPRE A DOUA VARIANTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.