Un poliţist şi un jandarm, suspectaţi de braconaj

Un poliţist şi un jandarm, suspectaţi de braconaj

3
DISTRIBUIȚI

Un paznic de vânătoare a auzit, în această seară, un foc de armă pe câmpul din apropierea localităţii Săcălaz şi a plecat cu un coleg să vadă ce se întâmplă.


Când au ajuns pe câmp au descoperit o maşină de teren în care erau doi bărbaţi, care aveau cu ei doi fazani şi un iepure plus arme de vânătoare. Când i-au legitimat, au constatat că bărbaţii sunt un agent de la secţia 4 şi un jandarm. În primă fază, poliţistul a susţinut că a fost la vânătoare de dimineaţă cu grupa sa şi după încheierea vânătorii a mai rămas în zonă. La această oră, ancheta este în plină desfăşurare, la faţa locului sosind poliţiştii de la Serviciul arme, explozivi, substanţe toxice, dar şi cei de la Controlul Intern. Vom reveni cu amănunte.

3 COMENTARII

  1. „Trebuie arestati!”,”Prezinta pericol social pentru societate!”
    Pentru doi fazani si un iepure nu m-ar mira sa putrezeasca in inchisoare.Bine ca pe Max si trupa lui de hoti,criminali, i-au pus in libertate.Rusine justitiei romane!Nu voi mai avea niciodata incredere in justitie si in organele de ancheta!

  2. citez…. ” Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”

    deci , daca, e „de pe linga” e clar…..

    • Ma dobitocilor a fost vanatoare organizata ,si Domnu politist locuieste in Sacalaz !!! Problema e alta ,ca gestionarul fondului de vanatoare nu e cu toate mintiile!!! Asa numitul Lulu ,Fostul ginere ,al lui Domnul Tosca !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.