USL-iştii s-au întâlnit la un flash mob în centru

USL-iştii s-au întâlnit la un flash mob în centru

11
DISTRIBUIȚI
<


p>Candidaţii USL la parlamentare pentru colegiile din Timişoara au ieşit, astăzi, în stradă. Nu pentru a protesta, nu pentru a jigni vreun adversar politic, ci doar „pentru a oferi o dovadă de unitate politică şi de solidaritate cu cetăţenii şi cu probleme lor”, după cum a explicat pesedistul Sorin Grindeanu.  În jurul orei 14, Ben- Oni Ardelean – candidat colegiul I Senat, Horia Cristian candidat colegiul I
deputaţi, Sorin Grindeanu candidat colegiul II deputaţi, Petru Ehegartner candidat colegiul II Senat, Maria Grapini candidat colegiul III deputaţi şi Ion Răducanu candidat colegiul IV deputaţi, alături de circa 300 de tineri au luat parte la un flash-mob în Piaţa Operei.

Despre evenimentul, care a durat doar câteva minute şi care a stârnit sure de priviri curioase ale celor care se plimbau prin zonă, liberalul Ben-Oni Ardelean a declarat că marchează faptul că „avem
nevoie de o echipă USL pentru că ne dorim o Românie puternică şi un Guvern solidar cu cetăţenii, care să se bucure de o majoritate confortabilă în Parlament, pentru a lua decizii în folosul românilor”.

11 COMENTARII

  1. Sincer… banii vin in Timisoara. Restul nu ma intereseaza. Ca simplu cetatean voi vota pragmatic ptr dezvoltarea orasului si pentru unitate politica.

  2. bha’ GUNOAIELOR,ce mortii mamii voastre cautati sa faceti „adunaturi” intr-un loc sacru !!!!JIGODII usl-inoase,una din regulile principale ale REVOLUTIEI din ’89 ,este sa nu se organizeze mitinguri politice in fata Operei !!! MURITI JIGODIILOR,LEPRE BORATE !!! HUUUOOOOOO GUNOAIE USL-inoase !!!

  3. vai de capul nostru cu acest USL-A ! vedeti voi la anul ,preturi la carburant ,la alimente ,noi taxe ,parte din cele vehi majorate si nu in ultimul rand salarii nemajorate (in cel mai fericit caz) ,daca nu cumva taiate.imi aduc aminte o replica de-a plagiatorului ” sunt politician ,am o problema sa promit” .va reamintesc ca in cele aproape 6 luni acest guvern nu a facut nimic pentru economia romaniei ,nu au venit cu nicio solutie economica ,care sa relanseze acest sector vital .si nu in ultimul rand tot FMI-ul ne conduce la fel cum ne conduce si pe vremea PDL-ului ,asta fiind incriminata de USL pe cand era in opozitie.

  4. misu,misulica ,mrius ,popa raducu si ionel sunt convins ca sunteti una si aceeasi persoana , un bun linagu ROBIST SI USLIST .sper ca nu ai uitat de traseissti precum DOMNUL CIOBANU si altii asemenea lui,care acum 6 luni erau in PDL si taiau salarii si pensii ? domnule postator POPA este intr-adevar o schimbare reusita se pare ,din PDL in USL ,domnule postator MARIUS ! de USL avem nevoie in parlament? DA ! mare DREPTATE ai ! numai ca DIN USL-istii care vor lua loc in noul parlament 20 % din ei acum 6 luni erau pe la PDL , la STEAUA BUCURESTI ,la PNT asa zis autentic ,ca sa nu mai vorbim de UNPR ,care acum 6 luni votau cot la cot cu PDL-ul in parlament.cat putem fi de PROSTI !? si usor de FRAIERITI ? CHIAR NE MERITAM SOARTA !!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.