Victor Ponta anunță că Guvernul va da bani pentru spitalul de copii

Victor Ponta anunță că Guvernul va da bani pentru spitalul de copii

10
DISTRIBUIȚI

Veşti bune de la premierul Victor Ponta legate de spitalul de copii. Prezent la Timişoara alături de preşedintele PNL Crin Antonescu şi şeful PC Daniel Constantin, pentru lansarea canidaţilor USL Timiş, Ponta a făcut şi o vizită la Spitalul Louis Ţurcanu, alături de primarul Nicolae Robu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin şi viceprimarul Sorin Grindeanu.  Ponta a declarat că va vorbi chiar luni cu ministrul Sănătăţii Raed Arafat pentru ca banii pentru ridicarea construcţiei să fie alocaţi în bugetele pe anii 2013 şi 2014, având în vedere că proiectul este prevăzut pentru doi ani de zile.


Premierul a ţinut să clarifice şi faptul că toată campania legată de spitalul de copii nu este una electorală şi că „este un demers necesar pentru că am înţeles că aici sunt copii trecuţi cu targa peste şinele de tramvai de multă vreme, ceea ce e inadmisibil”. Totuşi,  încă nu se ştie cum se va împărţi suma între Guvern şi autoritţile locale. Conform discuţiilor de până acum, 75 de procente
ar urma să vină de la Guvern şi restul de la primărie şi consiliul judeţean.

10 COMENTARII

  1. Nu cred o iota din ce vorbesc si promit ,indiferent din care partid provin politicienii.Singurii vinovați santem noi
    ca le am permis si am stat in fata televizorului amuzindu ne si lasindu ne
    manipulati.Am fost,sintem si raminem lași si comozi.Ne meritam soarta…ne au amagit cu credite si leasing,avem mașini ,apartamente,case…de fapt trăim niste vise,asta in timp ce ei fura!

  2. CE SCURSURI ORDINARE,IMPUT MINTEA PROSTILOR CU SCORNELI OLTENESTI (CA LA GORJ),DAR VA SPUN FLEXAT : PE AICI NU SE TRECE,ARDEM USL-UL !

  3. Of, of, nu invata nimik acesti politicieni din cursurile de istorie…..akum chiar ca suntem la fundul sacului si vor avea ocazia sa simta pe pielea lor,cand vor fi huliti de multimi…..in cel mai bun caz!

  4. in 5 luni de cind este la primarie robu avea timp sa acorde AC pt acest spital. ca nu o sa primeasca 1 cent pt spital este evident pt oricine nu este naiv sa mai creada povesti electorale.

  5. Chiar credeti toate balivernele astea de campanie? Au avut atata timp la dispozitie sa faca, si nu au facut nimic. Grindeanu a fost viceprimar in ultimii 4 ani, acum dintr-o data isi da interesul… Eu zic sa-l lasam viceprimar daca tot vrea sa faca atata bine timisorenilor :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.