13 ani de închisoare pentru tânărul care i-a luat gâtul prietenei

13 ani de închisoare pentru tânărul care i-a luat gâtul prietenei

6
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a dat sentinţa în cazul lui Lucian Popa, de 19 ani, tânărul care la începutul lunii septembrie şi-a ucis prietena. Tânăra, de 21 ani, s-a dus în vizită la acesta şi nu după mult timp a izbucnit o ceartă între cei doi. Acesta a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat gâtul fostei iubite, pe care a abandonat-o în casă într-o baltă de sânge. Înainte de a fi prins de poliţişti, care au reuşit să-l localizeze cu ajutorul telefonului mobil, Lucian Popa s-a urcat pe un bloc din Dumbrăviţa şi a vrut să se arunce în gol. În faţa instanţei şi-a recunoscut fapta şi a beneficiat de o reducere cu o treime a limitelor de pedeapsă.


Tribunalul Timiş l-a condamnat la 13 ani de închisoare. Avocatul Adrian Stan, apărătorul ucigaşului, a declarat pentru PRESSALERT.ro că ” vom formula apel. Tribunalul Timiş nu a ţinut cont de niciuna dintre circumstanţele faptei şi nici de persoana inculpatului. Deşi a recunoscut fapta, cerând aplicarea procedurii simplificate, acesta a comis omorul într-un acces de gelozie, fiindt diagnosticat de IML cu tulburare de personalitate de tip instabil emoţional. Pedeapsa aplicată este foarte apropiată de maximul prevazut de lege şi o considerăm deosebit de excesivă şi de dura pentru un tânăr de 19 ani”.

6 COMENTARII

  1. Da, pentru ucigasi orice pdeapsa este excesiv de dura si nu se tine seama de circumstante…. Poate nici nu ar trebui condamnati defel, pentru ca nu stim si parerea persoanei omorate …

  2. Johnny, tu ai dreptate!!!!!
    E ca si in cazul cu Elodia. Pe ea nu a intrebat-o nimeni!
    baiatul asta a luat 13 ani pentru ca i-a taiat gatul…eu il curentam in vana,deh,un scaun electric e prea scump!

  3. Ii urez domnului avocat sa aiba o fica care sa fie ucisa ( sa i se taie gitu )iar dumnealui sa se straduiasca sa obtina o pedeapsa mai mica pentru criminal.

  4. Uite un BOU care da vina pe avocatul criminalului ! Deci in viziunea acestui BOU,nu cel care da pedeapsa pt.criminal este vinovat,ci avocatul. Adica nu JUDECATORUL care trebuie sa fie drastic in astfel de cazuri este vinovat de aplicarea unei pedepse prea mici,ci culmea TEMBELISMULUI,avocatul. Multi cretini in aceasta tara,care nu vad lucruri evidente,dar latra aiurea.

  5. Nu aveti dreptate nicicare, judecatorul a dat maxim, nu putea sa dea mai mult, documentati-va ! Si doar un cretin injura avocatul care are datoria sa apere orice scelerat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.