Arădean, arestat pentru că a şpăguit un poliţist din Variaş

Arădean, arestat pentru că a şpăguit un poliţist din Variaş

5
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost arestat, astăzi, pe 29 de zile de Tribunalul Timiş pentru că i-a dat şpagă unui poliţist din Variaş. Totul a început spaga euroduminică atunci când agentul  C. C. T., din cadrul postului Variaş, a depus un denunţ. Acesta a sesizat faptul că în ziua respectivă, cu ocazia unei acţiuni în piaţa agroalimentară din Variaş, l-a depistat pe Soplanţai  Gheorghe din judeţul Arad, comercializând material lemnos, cu documente false de provenienţă. Pentru a nu i se întocmi dosar penal şi a distruge documentele de constatare întocmite, acesta i-a promis poliţistului suma de 500 lei.


Ieri, sub coordonarea unui procuror, arădeanul a fost prins în flagrant în timp ce-i dădea poliţistului 300 din cei 500 promişi iniţial. Pe lângă dare de mită, bărbatul urmează să fie cercetat penal şi pentru celelalte infracţiuni comise.

5 COMENTARII

  1. incredibil! 300 lei.stire de ZERO TV sau OTV. tara a fost furata aproape in intregime si noi (cei care am fost furati)citim stiri cu spagi de 300 lei.bravooooooo

  2. MARE CACAT!!!……PUTEA SA-I REFUZE BANII PUR SI SIMPLU,NU TREBUIA SA-I DEA PE MINA CELOR DE LA D.N.A.!!!!!…..daca nu a luat niciodata bani de la nimeni ,bravo lui!!….dar daca a luat……vede DUMNEZEU!!!

  3. Felicitari politistului! asa ar trebuii sa procedeze toti! pacat ca doar politistii fac desistari! oare cand vom vedea desistari si din partea altor institutii cand semneaza contacte nesimtite? Felicitari Politiei Romane! ne plangem ca nu acaparam fonduri U.E. dar ca sa iti fie aprobat dosarul trebuie sa dai spaga 10% din valoarea contractului! Multumim Doamnei Udrea ptr acesta taxa nesimtita, spun taxa si nu spaga fiindca pare ceva la ordinea zilei…nesimtire crasa! sper ca politia impreuna cu DNA sa faca curat in tara asta! azi unul maine altul si uita asa poate se invata minte si cetateanul ca sa nu mai dea spaga si sa profite de saracia functionarului public.

  4. eu astept niste sobolani de la garda financiara!!!!!!!!!
    astia vad ca nu apar niciunde! nici nu dau si nici nu primesc????? sa mor de invidie!!!!!!!!
    apropo, cum mai merg „tarifele” la astia? am auzit ca doar intrarea lor „costa” 1000 lei! Stie cineva de asta?
    ave chicken!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.