ARD ar guverna cu PNL (P)

ARD ar guverna cu PNL (P)

0
DISTRIBUIȚI

Liderii Alianței România Dreaptă (ARD) susțin că liberalii ar fi cei mai potriviți parteneri într-o eventuală guvernare, asocierea acestora cu PSD fiind o construcție artificială, formată numai din interesele unor persoane.

Co-președintele ARD Vasile Blaga întărește această ipoteză, arătând că asocierea forțelor politice care se revendică a fi de dreapta ar decurge în mod natural. ”Nu știu ce caută astăzi liberalii alături de Ion Iliescu.


Locul lor nu este acolo. Dacă pretinzi că ești de dreapta, atunci încurajezi munca, antreprenoriatul, creezi condiții pentru dezvoltare și pentru creșterea nivelului de trai al oamenilor. Îți propui un stat puternic, dar mai suplu și mai eficient. Deocamdată, în momentul de față, PNL se revendică doar declarativ a fi de dreapta. Crin Antonescu i-a târât pe liberali în această uniune socialistă, USL, o structură care are ca unic scop doar acapararea instituțiilor statutului. Sunt de peste șase luni la guvernare și n-au făcut nimic pentru români. Doar scandal peste scandal și minciună peste minciună
”, a spus Vasile Blaga într-o întâlnire cu locuitorii din Sânnicolau Mare.

El a adăugat că și-ar dori ca forțele de dreapta să fie alături într-o structură guvernamentală solidă, capabilă să pună în aplicare politicile comune de creștere economică și a respins posibilitatea asocierii la guvernare cu PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.