Avertisment mafiot – maşină ciuruită în parcare

Avertisment mafiot – maşină ciuruită în parcare

1
DISTRIBUIȚI

Alarmă de gradul zero la Poliţia din Caraş Severin după ce, în această dimineaţă, la ora 9,30, s-a primit un apel la 112 prin care se anunţa că într-o maşină s-au tras mai multe gloanţe. Soţia omului de afaceri Valentin Armaş a observat că pe capota maşinii, care era parcată pe strada I.L.Caragiale, este un pistol, iar în portieră erau două orificii. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, criminaliştii stabilind că în portiera stângă au fost trase două gloanţe. Pistolul abandonat pe capota maşinii era unul cu gaze care a fost modificat.


Cei doi soţi sunt audiaţi la această oră la sediul Poliţiei Caraş Severin. Valentin Armaş are afaceri, având mai multe contracte cu statul.

Nu este primul incident cu iz mafiot din Reţiţa. Vă reamintim, că în iunie, poliţiştii de la „Crimă Organizată” i-au reţinut pe membrii grupării conduse de Bogdan Buhjor care a plănuit şi a fost de a-l asasina pe unul dintre rivali, în lupta pentru supremaţie, cei care urmau să execute uciderea fiind prinşi înarmaţi când aşteptau victima.

Ancheta legată de avertismentul mafiot continuă. Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.