Banatul este sub zăpadă, iar circulaţia – un coşmar UPDATE 4 Haos...

Banatul este sub zăpadă, iar circulaţia – un coşmar UPDATE 4 Haos pe şoseaua Timişoara – Cenad

7
DISTRIBUIȚI

Timişoara şi tot Banatul sunt sub zăpadă după ce de azi dimineaţă valul alb a intrat în România . A fost nevoie doar de câteva ore de ninsoare pentru ca traficul să fie dat peste cap, în ciuda asigurărilor autorităţilor că sunt pregătite de intervenţie. Primarul Nicolae Robu a inspectat demonstrativ pe uscat tehnica din dotarea societăţilor care au contract cu muncipalitatea, dar, astăzi, pe străzi, cu greu a putut fi văzut vreun utilaj. Asta după ce la ora 11, prefectul Eugen Dogariu a convocat un comitet judeţean de urgenţă şi a cerut să se iasă pe drumuri cu toate utilajele din dotare. Poliţiştii au ieşit şi ei în stradă, verificând dacă maşinile au fost „încălţate” cu anvelope de iarnă. Circulaţia se desfăşoară cu greutate, în ciuda asigurărilor autorităţilor că se lucrează cu toate forţele.

UPDATE 1 Drumul dintre Lugoj şi Făget este blocat, de mai bine de o oră, din cauza unui TIR care a derapat pentru că avea cauciucuri de vară în apropierea localităţii Traian Vuia.


Camionul s-a pus de-a latul şoselei, iar coloana de maşini se întinde pe câţiva kilometri. Prefectul Eugen Dogariu a declarat pentru PRESSALERT.ro că TIR-ul a fost scos de pe şosea şi că se   va relua circulaţia.

UPDATE 2 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea,  a anunţat că, din cauza căderilor masive de zăpadă, s-a decis închiderea autostrăzii Arad – Timişoara, timp de trei ore, începând cu ora 17,30. În aceste condiţii,  au fost închise intrările pe autostrada dinspre DN 68 şi dinspre centura Timişoarei.

UPDATE 3 Şoseaua Făget – Lugoj a fost închisă din cauza condiţiilor meteo. Nici pe autostradă lucrurile nu stau prea bine – a fost deblocată doar ieşirea de pe autostradă pe sensul de mers Arad-Timişoara. Toate autovehiculele care erau blocate pe acest sens de mers sunt lăsate sa plece spre Timişoara. Până se va fluidiza traficul, intrarea pe autostrada este încă oprită.

UPDATE 4 Haos pe şoseaua care leagă Timişoara de vama Cenad – se circulă pe un singur sens, iar mai multe maşini au ajuns în şanş. Printre ele şi una dintre maşinile de deszăpezire care a ieţit din decor în apropiere de Sânnicolaul Mare. Zăpada şi vântul au transformat drumul în unul al groazei, mai ales că nu sunt utilaje de deszăpezire care să cureţe şoseaua.

7 COMENTARII

  1. pai,da! Am vazut niste boi cu numere de bulgaria, masini cu buletin schimbat a doua oara(24 ani) si anvelope….de vara!!!!!!In schimb aveam manele la maxim!
    Se circula greu pentru ca e decembrie si nimeni nu se astepta sa ninga, adica nici autoritatile si nici soferii!!!!!!
    Suntem degeaba! Orasul semafoarelor din 50 in 50 de metri,si fiecare merge de parca nu ar mai fi alte semafoare. In Timisoara se circula greu si noaptea….mama lor de urbanisti si specialisti in circulatie rutiera!!!!!!
    Ar trebui facut ceva cu sistemul din Timisoara.E delirant sa stai la semafor si sa nu se intample nimic!
    Am vazut marea majoritatea oraselor din Romania si pot sa va spun ca in Timisoara e dezastru!!!
    Brasovul e un model de sistematizare rutiera!
    Sa asteptam primavara si …emigrarea!!!!!!!Futu-ti tzara ma-tii!!!!!!!

  2. La primul test gospodaresc adevarat, administratia Robu a dat gres! De fapt, dupa cum s-au conportat edilii nostrii, se pare ca nu le pasa. Nu mai au ce pierde, oricum prostii i-au ales 4 ani, afacerile merg (vezi dedesubturile acvariului din centru), deci trai si viata!! Si la ce procent are usl-ul, un 10-20% pierdere din cauza ignorantei fata de alegatori, nu conteaza pentru ei. Prostii votam in continuare!! Halal clasa politica! Domnule Robu, mai bine ramaneati profesor, nu trebuia sa mintit atat, sau macar consecintele minciunilor nu afectau decat o comunitate mai redusa
    Nu in ultimul rand, iarna nu-i ca vara, desi de o saptamana se anunta cod galben de ninsori pentru Timisoara in acest weekend!

  3. Mai baiatule ,tu chiar ai nevoie de consiliere psihologica ori tratament psihiatric!INCEACA SA REVII LA UN LIMBAJ DECENT! CE VREI TU SA SE INTAMPLE CAT ASTEPTI TU CULOAREA VERDE?SA VINA VREO AMBULANTA SA TE DUCA LA GLUMETI?EMIGREAZA!POATE ACOLO O SA INVETI CE INSEAMNA CIVILIZATIE.LASAND LA O PARTE LIMBAJUL,AI DREPTATE IN CE-A CE PRIVESTE „SPECIALISTII IN CIRCULATIE RUTIERA” DIN COMISIA DE CIRCULATIE ,PARCA AR REPREZENTA INTERESELE PETROM-ULUI,OMV-ULUI SI ALTOR „PETROLISTI”CUVANTUL CARE REZOLVA SI FLUIDIZEAZA TRAFICUL FIIND „SENSUL UNIC” SI CAM ATAT.BINE CA NE-AISPUS TU CA TIMISOARA E DEZASTRU…NOI NU VEDEAM PADUREA ,DIN CAUZA COPACILOR!CAT DESPRE MASINI CU NUMERE DE BULGARIA SI ADEPTI AI MANELELOR …IRELEVANT CA SI PROCENTAJ,DACA TE MAI OBSEDEAZA SUBIECTUL SI ESTI CURIOS..NUMARA MASINILE CU NUMERE DE ROMANIA,BULGARIA,ITALIA,FRANTA,GERMANIA,AUSTRIA,UNGARIA ,ETC SI FA UN CLASAMENT AL MANELISTILOR IN FUNCTIE DE NUMERELE DE PE MASINA.AUZI?CUM AI REUSIT SA VEZI CA MASINA DE BULGARIA AVEA CAUCIUCURI DE VARA?SPER CA NU TE-AI ZGAIT DE LA 10 CM LA ROTI!EU AM VAZUT CA TOATE MASINILE CU NUMERE ROMANESTI ERAU CONDUSE DE DOMNI SI DOAMNE LA PATRU ACE SI ERAU „INCALTATE”DE IARNA AVAND UN COMPORTAMENT RUTIER IREPROSABIL!DAR „BULGARII”ASTIA!MANELISTI,FARA GUME DE IARNA,…EU DACA AS AVEA MASINA INSCRISA IN BULGARIA AS INCERCA SA FIU CAT MAI CORECT IN TRAFIC SI SA RESPECT LEGISLATIA SA NU PROVOC VREUN ACCIDENT.DAR SUNT SANSE CA ASIGURAREA MEA DE BULGARIA SA FIE MAI OK DECAT AIA DE ROMANIA DE LA EURO INS NU STIU CUM!ASA CA FERESTE-TE DE MINE!CA ITI DAU….ASIGURAREA!

  4. DOMNULE PRIMAR,AMANA-TI VA RUGAM INTALNIREA CU SEFUL D-VOASTRA SI VERIFICATI NUMARUL DE UTILAJE PENTRU DEZAPEZIRE CARE CURATA EFECTIV STRAZILE ORASULUI,DISTANTA LAMEI FATA DE DRUM,CA DACA TRECE LA 25 DE CM DEASUPRA DRUMULUI NU FAC MARE LUCRU,PLANUL DE DEZAPEZIRE DACA EXISTA ASA CEVA SI SE RESPECTA…ETC. DACA E NEVOIE IESIM SI NOI CETATENII ORASULUI TIMISOARA.DLE PRIMAR NU TOTI AVEM MASINI DE TEREN!

  5. Minciuni ordinare ale postacilor pdl-isti si pntcd-isti disperati. In Timisoara nu a existat astazi nici un blocaj. S-a circulat mai greu cum e si normal dar blocaje nu au existat pt. ca s-a intervenit serios nu ca altadata. Bravo primarului Robu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.