Bojin îl laudă pe Grindeanu la final de campanie, dar nu regretă...

Bojin îl laudă pe Grindeanu la final de campanie, dar nu regretă că a vrut să-l execute politic

7
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, nu  a scăpat, astăzi, în cadrul ultimei conferințe de presă înainte de alegeri, nici o ocazie ca să-l laude pe Sorin Grindeanu, preşedintele organizației Timișoara și candidat pentru Camera Deputaților. „Grindeanu va avea un scor de invidiat şi care va aduce un sprijin la scorul total pe care o să-l avem în Timiş”,  a prevestit Bojin. Întrebat de PRESSALERT.ro dacă nu regretă acum faptul că la sfârşitul lunii februarie l-a suspendat pe Grindeanu pentru patru luni, decizie anulată de Comisia de etică a PSD, având în vedere ce spune acum, Titu Bojin a afirmat că „nu regret nimic.


Atât Sorin, cât şi organizaţia Timişoara au înţeles că e nevoie de disciplină. În  dorinţa de a stabiliza şi de a face ce am făcut ca rezultat în final. Nu s-a pus nici o zi problema să fim supăraţi unul pe altul. Când l-am suspendat am fost supărat din punct de vedere politic, nu ca om. Dacă am reuşit împreună să realizăm câştigarea alegerilor, se datorează şi faptului că s-a înţeles ce am vrut . Sorin în mandatele pe care le are şi le va avea nu le poate realiza ca promisiuni dacă nu are şi sprijinul meu pe plan local. Nu regret nimic”.

La fel de hotărât, Titu Bojin a anunţat că USL va avea cele mai bune scoruri în toate cele 14 colegii din judeţ şi l-a dat pe şeful PD-L, Vasile Blaga, pierzător în faţa lui Matei Suciu.

 

7 COMENTARII

 1. Iarasi s-a trezit vorbind acest tractorist ezoteric al banatului.
  Ar trebui intitulate cateva carti dupa el:
  Cel mai iubit dintre tractoristi.
  Cel mai frumos comunist.
  Cel mai mare Lugomet-ist.
  Poate isi aduce aminte cand dansul ii facea pantofii la Ostaficiuc ca sa ramana la ape.Acum e mare stapan peste Timis.Vai de capul nostru.

  Asta se gaseste sa il suspende pe Grindeanu?Pai Grindeanu are de 10 ori mai multa scoala decat timp petrecut de asta pe tractor.

 2. Tractoristul ezoteric? HAAAAAAAAAAA.
  Mai bine zis Oracolul de la Remetea sau Sultanul Apelor.
  Titu Bojin este un om fara caracter care ar vinde pe oricine pentru 1 leu,atat timp cat are el un avantaj.

 3. Vai si amar de noi……TRACTORIST…???……asta votam,asta avem!!NU are importanta ce meserii avem,important este sa fim oameni,din pacate Bojin e caracter 0 barat!!!

 4. @Dan:
  Corect,felicitari lu BOjin unde a ajuns,dar e pacat ca i-a tradat pe toti care l-au ajutat.Nu cred ca trebuia sa faca asta.
  Din punctul meu de vedere tradarea celor apropiati reprezinta o lipsa totala de caracter.E pacat ca se intampla asta,dar au mai ramas putini oameni cu caracter.

 5. Bojin n-are caracter, a vrut sa-l termine pe grindeanu dar n-a reusit. Era mana-n- mana cu Ostaficiuc si s-au sprijinit reciproc in afacerile murdare de aia l-a mentinut 4 ani sef la ape in timp ce in alte sectoare a fost schimbata si femeia de serviciu.

 6. Timisoara si caramida in piept.Noi suntem buricu pamintului.Acum vedeti rezultatul.Oras cu traditie.Centru universitar,blaaa;blaaa si din toata crema conduc spoitori si latratori de sorginte politica ,Doar atit se poate in Timisoara.Molustele si nevertebratele din patru in patru ani casca plictisiti si apoi se lamenteaza urmatori patru ani.Timisoara din mindria Romaniei cu asemenea trogloditi acum este doar o epopeea lui Ghilgames si oaza de binefacere pentru toti cei ce au jefuit prin alte parti si au gasit apoi un loc caldut aici.Cei pe care acum ii acuzati sunt doar produsul ignorantei voastre,asa ca CIOCUL MIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.