Care a fost primul gest surpriză făcut de pesedistul care l-a bătut...

Care a fost primul gest surpriză făcut de pesedistul care l-a bătut pe Vasile Blaga

16
DISTRIBUIȚI

Pesedistul Matei Suciu a reuşit să iasă din anonimatul politic după ce, ieri, a reuşit să-l invîngă fără drept de apel pe liderul PD-L Vasile Blaga în colegiul de Senat Sânnicolaul Mare, considerat a fi unul dintre cele mai puternice fief-uri portocalii. Considerat la începutul campaniei mână moartă, Suciu a obţinut peste 53% din voturi în timp ce Blaga doar peste 24%. Tensiunea a fost şi mai mare aseară după ce s-au închis urnele şi au început să vină rezultatele de la secţiile de votare.


Când a avut primele confirmări că a obţinut mandatul de senator, obţinând majoritatea voturilor, Matei Suciu s-a bucurat în felul său. Dintr-un buzunar a scos cărţi de vizită pregătite dinainte pe care apărea sigla Parlamentului României şi scria Matei Suciu, senator şi un număr de telefon, chiar dacă nu a depus jurământul, iar mandatul nu a fost confirmat oficial. Explicaţia lui Suciu a fost aceea că liderii PSD Timiş nu trebuie să uite cumva cine este cel care l-a învins pe Blaga.

16 COMENTARII

 1. Un gest copilaresc ce dovedeste imaturitatea de care dau dovada in solidar membrii uniunii staga-dreapta din care face parte deja, senatorul no one! Felicit votantii USL-isti din Sannicolau mare pentru distrugerea imaginii de vest curat. Comunism, bun venit in oras!

 2. @lucian: imaginea aia de vest curat e mai mult in capul vostru, al cimishorenilor, printre alte rashini (ca sa nu ma exprim grosolan). noi restul nu va vedem nici mai curati, nici mai destepti, nici mai frumosi, nici mai occidentali. doar mai fuduli, eventual. de unde si completarea ardeleneasca la sintagma „banatean verde” – verge ca cacatu’ ge ratza.

 3. o avea cumva prin beciul casei sale si vreo statuie cu bustul sau pe care sa scrie cumva O VIATA IN SLUJBA PATRIEI ?………….acesti tip de indivizi sunt extrem de periculosi si de inculti in acelasi timp!!!!!!

 4. Blaga zis si Vieru a meritat asta………ce credea el ca daca da plase cu mincare si investeste bani multi acolo in zona o sa fie ales?…..asta putea sa-i spuna oricine ca nu-l va alege nimeni,nu era nevoie de nici o campanie…..la romani nu tine cu campania electorala si cit de mari sunt afisele,astea merg la prosti de americani,cu stegulete si confeti colorate,trebuia sa ia masuri inainte sa-i atraga atentia lui Basescu cu un an in urma ca nu e in regula sa faca ce a facut, ce credea ca oamenii sunt prosti?…daca era dupa marimea afiselor OVIDIU CIUHANDU cistiga detasat!!!!are cele mai mari afise din Europa………….Blaga trebuia sa-i atraga atentia Elenei Udrea atunci cind profesorii au intrat in greva foamei iar ea a aparut imbracata in rochie de 25000 euro ,cind bugetarii au pierdut 40% din salariu se investeau bani in sali de sport in mlastini,gondole in cine stie ce loc ciudat fara acces auto si multe altele care au ramas in mintea romanilor…….de ce acum e o surpriza ca vor pierde alegerile cind chestia asta putea sa o spuna orice roman?

 5. oamenii in viata au devenit mai experimentati,nu stiu daca si mai inteligenti sau fotogenici…u.s.l.-l va trebui sa fie f. atenti la alegerile pe care le fac…bani sunt si vor fi in veci, important e ce faci cu ei…in sistemul bugetar au fost facute angajari pe pile.practic in fiecare zi ieseau cativa in pensie de varsta, boala, ori din alte motive…chiar si pe cale naturala.numarul celor angajati il depasea pe cel al iesirilor…nu se stia acest lucru?!e retorica…buldogul stia asta.punct.

 6. Felicitari ! Mi-a dat una dintre cele mai mari satisfactii! Sa-l vad cu botul pe labe pe transpiratul de Bleaga!! Felicitari locuitorilor care nu s-au lasat cumparati!! Se trezeste romanul!!

 7. Nici in visele lui cele mai frumoase n-a visat sa ajunga SENATOR. Voturile primite de om n-au fost pentru el ci impotriva lui basexu. Spunea un scriitor la TV ca de ar fi candidat si un sac de cartofi si tot ar fi castigat, ca voturile au fost impotriva ciumei portocacalii condusa de piratul national. Suciule , mare om esti !

 8. Lui Marcel Suciu ii spuneam in liceu SUCĂ, fiindca era pampalaul clasei. Toti ii dadeau suturi in fund, catsne si palme peste cap.
  Ei bine, nici nu se putea mai bine pentru Romania decat sa aiba un senator cu o asemenea persoNULITATE ca el.
  Brava natiune!

 9. ….JUR ca nu ma mai duc la vot in viata mea!!!!…am votat impotriva lui blaga,udrea, olteanu @ compania si ei au ajuns in parlament….unde dracu e dreptatea ????……pentru ce m-am dus de acasa ?….NU ESTE POSIBIL ,NU ESTE POSIBIL!!!! CHIAR ATIT DE IDIOTII SUNTEM…CE ROST MAI AU ALEGERILE?….NE PROSTESC CHIAR IN HALUL ASTA?…..O SA PLATESC IN CONTINUARE IMPOZITE PT CA ASTIA SA TRAIASCA BINE SA-SI FACA IN CONTINUARE AFACERILE,SA DOARMA PE BANII PUBLICI???????..VAI DE TINE ROMANIE!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.