Ce scuză i-a găsit şeful lui „ÎnfrântOrza” pentru bătălia pierdută

Ce scuză i-a găsit şeful lui „ÎnfrântOrza” pentru bătălia pierdută

7
DISTRIBUIȚI

Adrian „ÎnfrântOrza” şi-a luat purtător de cuvânt,  nimeni altul decât şeful Valentin Moldovan , preşedintele la nivel judeţean al PNŢCD. Astăzi, la conferinţa săptămânală a partidului, candidatul ARD pe colegiul III deputaţi, bătut de Maria Grapini, a absentat, pentru că nu a putut să ajungă „din cauză că nu se face deszăpezirea” , după cum a explicat Moldovan. Totuşi misterul pierderii alegerilor a fost elucidat.


„Nu suntem mulţumiţi de rezultate, ne-am aşteptat la un procent mai mare al ARD.  Ne aşteptăm ca după şase luni de guvernare USL să fie taxată, văd că lumea încă i-a votat”. Cât despre Orza, Moldovan a lămurit că „eu nu cred că Adi Orza a scăzut în notorietate. Unii din alegătorii din colegiul 3 au mers pe mâna actualei puteri”. Şeful PNŢCD spune că îndepărtarea lui Ciuhandu de partid nu are nicio legătură cu rezultatele slabe de la alegeri.  Şi, se pare că în ARD
contradicţiile sunt la ordinea zile. După ce ieri s-a vuit că alianţa s-a destrămat şi că protocolul de colaborare a expirat, Moldovan, contrazice vocile de la centru şi spune că  „ARD nu este spart, se vor regândi principiile, nici măcar nu este expirat protocolul,  dacă se câştigau alegerile ce făceam?”.

7 COMENTARII

  1. gata, CIOCU MIC….v-aţi bătut joc de Ciuhandu destul. Retrageţi-vă….dispăreţi din politică, treceţi la muncă !!! Îmi e silă de VOI !!!

  2. Am inceput,,,la fel ca multi alti timisoreni sa-l regretam pe Ciuhandu.
    Ne-am pricopsit cu un specialist la toate , dar care habar nu are ce inseamna sa menegeriezi un oras.

  3. ….JUR ca nu ma mai duc la vot in viata mea!!!!…am votat impotriva lui blaga,udrea, olteanu @ compania si ei au ajuns in parlament….unde dracu e dreptatea ????……pentru ce m-am dus de acasa ?….NU ESTE POSIBIL ,NU ESTE POSIBIL!!!! CHIAR ATIT DE IDIOTII SUNTEM…CE ROST MAI AU ALEGERILE?….NE PROSTESC CHIAR IN HALUL ASTA?…..O SA PLATESC IN CONTINUARE IMPOZITE PT CA ASTIA SA TRAIASCA BINE SA-SI FACA IN CONTINUARE AFACERILE,SA DOARMA PE BANII PUBLICI???????..VAI DE TINE ROMANIE!!!!!!!!!!!!!!!

  4. o sa va iasa pe gat Grapini, in cateva luni o sa regretati ca nu e Dugulescu deputat, el macar nu avea aere si incerca sa ajute pe toata lumea, un deputat cinstit, Grapini cu Voiculescu reprezinta tot ce e mai rau in politica damboviteana. Asta e, ati ales comunistii!

  5. Domnule Bota!! pe cind un subiect de presa cu FABRICA DE CAUCIUCURI CONTINENTAL care omoara cu zile si imbolnaveste tinerii din jumate de oras?………

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.