Cine-i vinovatul găsit pentru creşterea, acum, a impozitelor locale

Cine-i vinovatul găsit pentru creşterea, acum, a impozitelor locale

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a găsit vinovatul pentru indexarea impozitelor cu 16% în anul 2013. Astăzi, edilul şef a lămurit din nou că singura creştere care se va aplica este cea stabilită de Guvern – de 16%.


Cât despre posibilitatea oferită administraţiilor locale, de a creşte impozitele cu 20%, Robu dă asigurări că el nu va aplica nicio creştere. Şi pentu că măsura adoptată de guvernul Ponta a stârnit nemulţumiri, primarul a explicat că de fapt măsura creşterii impozitelor este obligatorie încă din 2003, prin lege. În Codul Fiscal scrie că la trei ani trebuie indexate impozitele şi cotele fiscale.  Întrebat de ce USL nu a luat această măsură mai devreme, primarul a lămurit că „presupun că din cauză că erau destul de  aproape alegerile. Ar fi trebuit ca guvernul Ungureanu să pună în aplicare legea. Guverul Ungureanu a amânat punerea în aplicare a legii la acea vreme şi pentru că acuma se încheie un an fiscal actualul guvern este obligat să pună în aplicare o lege veche”.

6 COMENTARII

 1. Ungureanu???? Pai ala se dadea cu unguent,fuma,servea Chivas Regal,manca vita Kobe, ce treaba a avut ala cu guvernul!?
  Ati luat tzeapa vietii cu impozitele astea! V-au tras-o pedeleii….
  Eu, acum, sunt multumit. Au crescut si taxele,au inghetat salariile. Totul e clar. Astept impozitul pe respiratie. Deja ma antrenez.Umblu prin oras cu respiratia taiata,uimit de traficul fluent,carosabilul curat si de semafoarele ce au unda verde……
  Astept gropile ,clar, pricinuite de iarna grea si tanjesc dupa bumper-ele de pe strazi!!!!!Sunt mai tari decat un Rally Raid !
  hai ca putem!!!

 2. Da ! de aceasta data ati scris un text corect si nu unul de manipulare al celor cu capacitate mai redusa de a intelege miniciunile mascate intr-un mesaj pozitivat.

 3. …..numai plati,cresteri de preturi,impozite marite,creste si asigurarea obligatorie……de unde dracu sa mai luam bani?…..si cind il aud pe primar spunind ca taxele locale nu vor creste……decit cu 16%!!deci nu cresc raman la fel!!! …..doar 16%?……….da ce dracu chiar suntem idioti?….e marirea data de guvern…care guvern? Nu ala din care face parte si primaru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.