Cine-s candidaţii liberali care s-au „înţepat” în faza ziariştilor

Cine-s candidaţii liberali care s-au „înţepat” în faza ziariştilor

DISTRIBUIȚI

Tensiunea campaniei electorale ajunsă la final s-a simţit, astăzi, şi la ultima întâlnire a candidaţilor USL din Timişoara cu jurnaliştii de la sediul PNL unde alături de liberali a venit şi pesedistul Sorin Grindeanu, cu toţii susţinuţi de primarul Nicolae Robu. Începutul a fost unul previzibil cu mulţumiri pentru presă şi îndemn de a ieşi la vot pentru alegători. Candidatul pe colegiul 2 Senat Petru Ehegartner a ţinut să precizeze că „eu nu am fost prezent atât de mult la conferinţe de presă, ci am preferat să merg pe teren să mă întâlnesc cu electoratul”, trimiterea la colegii de pe celălalt colegiu senatorial – Ben Oni Ardelean, cel care l-a bătut în competiţia internă, şi Horia Cristian-  fiind mai mult decât străvezie. Întrebat de PRESSALERT.ro la cine se referă, Ehegartner a încercat să se scoată, susţinând că vorbeşte la general.


S-a dat de gol peste doar câteva minute când deputatul Horia Cristian a anunţat acţiunea din această seară cu lansarea de lampioane. „Nu se pleacă din centru, ci din parcarea hotelului Timişoara. Eu ştiu, că eu am organizat-o”, a sărit ca ars Ehegartner ca să-l corecteze.

Europarlamentarul Cristian Buşoi a făcut un apel la ARD să se abţină „de la excese în această noapte şi în perioada de până duminică”, anunţând că există informaţii că se pregătesc mai multe acţiuni care riscă să afecteze imaginea Timişoarei. Primarul Robu le-a transmis timişorenilor că ” îi rog să vină la vot masiv să demonstrăm că Timişoara şi Timişul pot etala şi un civism de nivel ridicat. Să vină la vot în primul rând alături de noi, de USL pentru că Timişoara şi judeţul Timiş trebuie să fie la putere, iar a fi la putere înseamnă a avea o guvernare USL şi un parlament USL”.

3 COMENTARII

  1. Sunt si ei oameni si zilele astea tensiunea o fi fost maxima…..macar sunt sinceri si onesti, nu ca cei din PD care nici nu deschid gura de frica lui Basescu sau Blaga, care ii mai lovesc si la propriu!

  2. oameni erau si ei tensionati si obositi, acum la final de campanie….raspunderea lor este enorma, ei stiu ca trebuie sa ajunga in parlament ca sa nu se mai ajunga vreodata la taieri de pensii si salarii, la inchiderea de spitale etc.! Ei stiu ca celorlalti nu le pasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.