Cornel Sămărtinean: Solicităm autorităţilor să prevină actele de vandalism despre care avem...

Cornel Sămărtinean: Solicităm autorităţilor să prevină actele de vandalism despre care avem informaţii că se pregatesc (P)

0
DISTRIBUIȚI

Am primit informatii potrivit carora in noptile care urmeaza pana la alegerile de duminica, se pregatesc noi acte de vandalism la adresa materialelor de campanie ale candidatului Cornel Samartinean.


Rugam pe aceasta cale autoritatile competente, in speta Politia Locala Timisoara, Inspectoratul judetean de Politie si Politia Municipiului Timisora sa ia masurile care se impun pentru a preveni aceste acte de vandalism.

Dorim sa reamintim ca pana acum candidatul Cornel Samartinean a mai cazut de doua ori victima actelor de vandalism asupra materialelor de campanie: prima data i-au fost distruse afisele din statiile RATT, iar a doua oara corturile de campanie. In ambele cazuri am depus plangeri la Politie pentru tragerea la raspundere a vinovatilor.

De asemenea, ne exprimăm convingerea că responsabilii din instituțiile amintite, își vor face datoria și vor preveni aceste acte de vandalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.