Cum comentează secretarul Cojocari posibilitatea de a ajunge la DNA din cauza...

Cum comentează secretarul Cojocari posibilitatea de a ajunge la DNA din cauza banilor daţi pentru echipa lui Marian Iancu

7
DISTRIBUIȚI

Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, cel care a fost unul dintre cei mai aprigi susţinători ai finanţării de către consiliul local a echipei Poli Timişoara condusă de Marian Iancu şi a avizat de legalitate proiectele în acest sens, este „foarte supărat” din cauza concluziilor Curţii de Conturi. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că în urma controalelor efectuate la Primăria Timişoara şi  Consiliul Judeţean Timiş, auditorii Curţii de Conturi au constatat că toţi banii, peste 37 milioane lei în trei ani, au fost alocaţi ilegal şi au fost cheltuiţi cu încălcarea preverilor contractuale.


Imediat după publicarea articolului, Cojocari s-a plâns primarului Nicolae Robu că „a aflat PRESSALERT înaintea noastră de concluzii. Nu e normal aşa ceva”, asta deşi Primăria Timişoara primise deja raportul complet plus măsurile care trebuie luate.

Întrebat, astăzi, despre posibilitatea de a fi chemat la DNA şi pus sub acuzare pentru că a vizat de legalitate finanţarea societăţilor comerciale ale lui Marian Iancu, sub care a funcţionat echipa de fotbal, Ioan Cojocari a izbucnit nervos „înseamnă că tot ce am făcut aici (în primărie, n.a) este zero. O să plătească cei doi auditori de la Curtea de Conturi, că ei au greşit, nu eu”. Secretarul a plecat, apoi, val vârtej spre biroul său.

7 COMENTARII

 1. Ai bagat bannere cu toti falitii astia, ai bagat si articole de publicitate, da’ de ce nu lasi liber la comentarii pe articolele alea publicitare … poate vrea electoraul sa-i intrebe ceva, sau sa le zica vreo incurajare, vreo vorba de dulce …

 2. domnu cojocare trebe se agiunge primare ca nio agiutat pra fratii nosti Tzigani sa cumperem case in cientru si se poate se treim si noi ca ominii nu se treim in bordee si se manca si gura noasta ciaua carne de tutca si retze. nu numa gainili moarte aruncate de proshtii di rumani la gonoaie. se treiasca domnu cojocare veetor primare.

 3. Tataie, tu trebuia sa fii demult in puscarie, inca de cand nu era DNA!!!!
  Acum ti-e frica? Te bucuri, martoaga batrana, ca te-au prins doar cu asta!!!!
  Ai falit orasul asta, l-ai dat tziganilor, ti-ai batut joc de tot ce a fost mai frumos, zona centrala!!!!!!!!!
  Sa te duci………
  Te astept la mine, la servici, ca sa te linistesc. Am camasi Versace, cu maneca lunga,poate prea lunga, de trebuie legate la spate……
  Te pup!
  semneaza: doctorul tau de familie……

 4. pe vieru asta nesatul nu il vede nimeni,pe nenorocitii care dau spaga ca sa scape de dosare ii aresteaza imediat dar pe bogatul asta nu il vede nimeni?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.