După ce deszăpezirea trotuarelor a primit nota 3, primăria cumpără freze speciale

După ce deszăpezirea trotuarelor a primit nota 3, primăria cumpără freze speciale

4
DISTRIBUIȚI

Enervarea primarului Nicolae Robu nu scade, deşi afară ninsoarea a încetat. Astăzi, profesorul universitar ales ca primar al zapada timisoara 1oraşului a dat din nou note. Dacă săptămâna trecută şi-a dat 8.50 pentru felul în care a gestionat curăţarea zăpezii pe arterele
principale, astăzi, Robu a comentat despre deszăpezirea trotuarelor. „Vreau să vă mai aduc la cunoştinţă că am constatat numeroase scăpări a acelor firme care fac deszăpezirea.  Mi se pare anormal ca eu din postura de primar să constat că trotuarele şi podurile  de peste Bega nu sunt curăţate şi că ele ajung să fie curăţate numai după ce dau eu dispoziţie.  Pe arterele principale s-a făcut deszăpezire, indiferent ce spune cineva sau altcineva.


Pentru trotuare nota pe care aş fi putut să o dau, fără contribuţia mea, ar fi nota 3”.

Şi cum firmele de deszăpezire nu pot face treabă, deşi la prezentarea utilajelor au dat asigurări că nu vor avea probleme în această iarnă, Robu a decis ca primărie să cumpere utilaje din banii proprii – metodă mai bună ca reziliatul de contracte.  „I-am cerut domnului Bere să achiziţionăm nişte freze mici pentru trotuare, în limita a 15 mii de euro, constatând că în pofida garanţiilor pe care cele două firme mi le-au dat în mod difrect nu au capacitatea să facă această deszăpezire. Dacă vom avea nemulţumiri concrete, vom recurge şi la rezilierea contractului, dar noi nu ne propunem asta” a completat Robu.

4 COMENTARII

  1. dar primaria Timisoara nu are puterea sa cumpere niste utilaje de dezapezire, trebuie sa stea un oras intreg la mana unui afacerist care daca se enerveaza si nu mai vrea sa dezapezeasca ramanem toti blocati ca soarecii…inadmisibil ca de dezapezirea drumurilor sa se ocupe firme private,

  2. Mai bine s-ar utiliza clorura de calciu ! Sa fie intrebat un drumar cum se utilizeaza ! Apropos , cei de la Directia Tehnica din Primarie ce zic ???

  3. Domnule primar….chiar traiti intr-un UNIVERS PARALEL ?

    Nu vedeti CLAR…. plus ca vorbiti mult , pe langa subiect….RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.