După modelul Ornella Design, protejata lui Ostaficiuc numită adjunct la Protecţia Copilului...

După modelul Ornella Design, protejata lui Ostaficiuc numită adjunct la Protecţia Copilului Timiş într-o tăcere mafiotă

3
DISTRIBUIȚI

Pe sistemul corb la corb nu-şi scoate ochiul, astăzi, plenul Consiliului Judeţean Timiş a adoptat proiectul de hotărâre prin care plen cjt mic 2 ppreşedintele instituţiei, pesedistul Titu Bojin, a propus ca Rodica Negrea, protejata fostului preşedinte al CJT, pedelistul Constantin Ostaficiuc, să fie mutată, la cererea acesteia, din funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş în cea de de director adjunct.

PRESSALERT.ro a dezvăluit că mutarea este ilegală pentru că toate posturile de conducere trebuiau ocupate prin concurs pentru că luna trecută s-a aprobat organigrama de restructurare a instituţiei.


După modelul de acum doi ani, când s-a votat fără nici un comentariu proiectul prin care Ornella Design SRL, firma familiei Ostaficiuc, a primit ilegal o serie de facilităţi în Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara, aşa a fost şi astăzi când într-o tăcere deplină, 29 dintre consilierii au aprobat rapid proiectul cu dedicaţie şi doar unul s-a abţinut.

3 COMENTARII

 1. O,mama!!!!!
  Asta are miere pe undeva, printr-o scorbura, ca altfel nu-mi explic ce dracului de buna e de-o tin toti in „brate”!
  Hai, il vrem si pe oGHOSTaficiuc pe vreo functie, iar, acum de Craciun, imi doresc ca popoviciu sa fie declarat cetatean de onoare al orasului, judetului,tarii,europei si al mapamondului!!!!!!!!
  Popo, noi ca tine vrem sa fim, pentru ca, dupa cum scrie in Carte, e ferice de cei saraci cu duhul, ca a lor va fi imparatia…….
  Ave chicken!

 2. archibald!
  bai Dinule, bai Barbule,
  da’ de ce nu te astampari mai vere ca tzo trecut traiu si malaiu. lasa-i pe cei tineri sa iasa in frunte. sa Treiasca dom POMPOVICIU. uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
  si tu dinule ciocu’ mic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.