Primarul visează la schimbarea tuturor ţevilor Colterm din blocuri

Primarul visează la schimbarea tuturor ţevilor Colterm din blocuri

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicoale Robu găseşte pe bandă rulantă soluţii  inedite pentru problemele timişorenilor. După ce în luna octombrie tevi coltermanunţa cu surle şi trâmbiţe că va impune taxa pe turnuleţ pentru a descuraja ţiganii să îşi mai ridice construcţii care sunt în dezacord cu arhitectura oraşului, azi, Robu a anunţat modificări la ţevile Colterm. După ce mai mulţi cetăţeni i s-au plâns că li se taie apa caldă şi căldura  fiindcă nu au ţevi separate, suportând consecinţele faptului că unii vecini nu achită facturile, Robu a anunţat că va face un proiect prin care să se schimbe felul în care căldura este distribuită.


Astfel, pe scară ar urma să existe o conductă principală, din care să plece ţevi separate în fiecare apartament, astfel încât atunci când un abonat nu achită factura, să poată fi sancţionat separat.

„Dumneavoastră nu ţineţi minte, dar pe vremuri aşa era şi la gaz, deci ceeea ce spun eu nu este o noutate”, a dat asigurări Robu, întrebat dacă nu cumva i se pare că ideea e una greu de pus în practică. Şi, cum mereu ideile primarului sunt învăluite în mister, pentru acest proiect se ştie că banii ar urma să vină din fonduri europene, dar nu se ştie când anume ar putea fi pus în practică.

3 COMENTARII

 1. Da, este o solutie practica. Ea nu a fost pusa in aplicare pana acum pentru un singur motiv – necesita foarte multi bani. Nu cred ca existavreun program operational prin care sa se poata realiza asemenea lucrari in toate condominiile din Timisoara….

 2. Bai tu,jigodie comunista de primar jegos,tu si t’oarasu tau din CS frunza’nbalegar(de la nunta ficei lui),trebe arestati si judecati pt.incalcarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor Timisoarei(libera circulatie pe strazile si domeniul public) si trimisi la racoare la Popa Sapca pe o durata nu mai putin de vreo 25 de ani,numa de a face exeplu din voi,pt.toti ceilalti idrazneti de asa fapte.

 3. nu l-am votat pe robu sau alianta stinga-dreapta, asta ca sa nu se interpreteze ca admir ceea ce face.

  ok. aceasta solutie se aplica in citeva blocuri din timisoara. de exemplu peste drum de hotel boavista. pe casa scarii trece coloana de colterm si fiecare apartament are contor de caldura. platesti cit consumi. ca la centrala de apartament.

  referitor la contorizare apei calde, solutia individuala se aplica in resita. coloana de apa calda trece pe casa scarii, acolo sint si contoarele, cine nu plateste poate fi debransat individual.

  referitor la aceasta metoda de contorizare, se pot accesa fonduri europene.

  PS: eu am centrala termica, nu ma afecteaza aceasta contorizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.