EXCLUSIV Ultima „ţeapă” a administraţiei Ostaficiuc – zeci de mii de lei...

EXCLUSIV Ultima „ţeapă” a administraţiei Ostaficiuc – zeci de mii de lei cheltuiţi aiurea pentru o negociere fără finalizare

6
DISTRIBUIȚI

Administrația Consiliului Județean Timiș, condusă de pedelistul Constantin Ostaficiuc, s-a încăpăţânat până-n ultima clipă să constantin ostaficiuc timisoara pachiziţioneze Politehnica Timişoara de la Marian Iancu, risipind bani publici chiar şi după ce raportul firmei de audit arăta dezastrul de la echipă. Ba mai mult, s-au dat sume importante de la buget pentru un contract care niciodată nu a fost finalizat. Consiliul Judeţean Timiş, reprezentată prin pedelistul Ostaficiuc,  a încheiat cu KPMG Romania SRL, un contract de servicii prin care firma de consultanţă „se obligă să presteze servicii de asistenţă oferită achizitorului în vederea negocierii preluării în întregime a acţiunilor emise de către SC Politehnica SA”. 

Contractul a fost semnat în martie 2012, asta după ce consilierii judeţeni, în februarie, au primit raportul iniţial de audit al KPMG, care prezenta dezastrul din societatatea care deţinea echipa de fotbal.


 Cu toate acestea, Constantin Ostaficiuc a continuat să forţeze achiziţionarea „găurii negre” oferită de Marian Iancu. Conform contractului, firma de consultanţă s-a angajat doar să colecteze şi să sintetizeze informaţiile venite de la firma lui Marian Iancu, precizându-se că „serviciile  prestate în baza prezentului contract nu implică efectuarea unui audit financiar sau a oricăror servicii de certificare a situaţiilor sau informaţiilor financiare, şi nu implică furnizarea de asistenţă legală sau fiscală”.

Valoarea contractului a fost de 54.290,92 lei, această sumă fiind plătită în ultimele zile ale administraţiei Ostaficiuc – în 22 iunie, după alegerile locale şi cu trei zile înainte ca pesedistul Titu Bojin să preia oficial conducerea instituţiei. Nu se ştie pentru ce s-au dat aceşti bani publici în condiţiile în care nu s-a mai vorbit nimic de achiziţionarea echipei lui Iancu, iar autorităţile locale şi-au îndreptat resursele spre proiectul ACS Poli Timişoara. Constantin Ostaficiuc nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material. În cazul în care va răspunde la întrebările PRESSALERT.ro transmise prin intermediul purtătorului de cuvânt vom publica imediat punctul de vedere.

 

6 COMENTARII

  1. Imputernicirea firmei de audit s-a facut prin acordul tuturor formatiunilor politice reprezentante de Ostaficiuc, Robu, Bojin si Orza, insa in realitate nici oficialitatile nu si-au dorit cu adevarat sa cumpere si nici Iancu sa vanda. Tot firma respectiva a fost imputernicita sa negocieze in mod direct cu Iancu. Totul s-a terminat dupa expirarea datei de depunere a dosarului de licentiere (31 martie)

    „Proiectul ACS Recas” a intrat in discutie deabia ulterior alegerilor cand primarul din Recas, subordonat pe linie de partid presedintelui PNL Timis, Nicolae Robu, s-a oferit sa mute echipa la Timisoara. Anterior exista si varianta invitarii echipei de liga a 5a a Universitatii Politehnica sa evolueze direct in liga a 2a.

  2. echipa de liga a 5 a recasului este momentan pe podium si reprezinta banatul…gunoaiele comenteaza din interes….bine mai pwwlelor care sunteti, poliAEK reprezenta banatul de ati cantat si la 8-1 ptr steaua…sa va fie rusine…cica sunteti VIOLA! Rusine!

  3. Bey Dragoș, vrei sa spui ca Justiția e liberă si independenta si s-ar putea autosesiza cu acest shmen transpartinic? Adică exista procurori si polițiști care pot investiga fără frica o frauda din bani publici? Exista dreptate si după 9/12?

  4. Idiotule de Brancovan unde a existat varianta invitarii echipei de liga V-a sa joace in liga a II-a si unde ai mai pomenit tu asa ceva cretinule. Mai bine da-ti palme in fata oglinzii dupa ce ai mazgalit zidurile si i-ai mai prostit si pe altii sa faca la fel si nu te mai baga in seama ca esti un escroc care furi banii pe care ii strangi din chete pt. ASU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.