Explozie la o mașină care a luat foc în centrul Lugojului. Află...

Explozie la o mașină care a luat foc în centrul Lugojului. Află ce nu-şi explică pompierii

1
DISTRIBUIȚI

Un arădean a fost dus la spital, în această seară, din cauza șocului pe care l-a avut când și-a găsit mașina, parcată pe strada Oltului din masina lugoj incendiu explozieLugoj, cuprinsă de flăcări. Bărbatul era în trecere prin oraș și a parcat vizavi de Policlinică pentru a face câteva cumpărături. După ce au fost anunțați printr-un apel la 112, pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul.


 În timpul intervenției a avut loc și o explozie, flăcările ridicându-se până la firele de telefon, care au fost distruse. Explozia care a alertat pe toată lumea a fost provocată de la bateria maşinii care s-a supraîncălzit.

După ce incendiul a fost lichidat, din Citroen-ul înmatriculat în Spania nu a mai rămas decât tabla. Pompierii au stabilit că focul a pornit de sub bord, iar polițiștii exclud varianta unor trecători, care spuneau focul a fost pus intenționat. Pompierii nu își explică cum este posibil ca în doar câteva zile, două mașini parcare în Lugoj să fie cuprinse de flăcări. O autoutilitară a ars cu doar câteva zile în urmă, iar proprietarul nu își putea explica cum a luat foc, mașina fiind lăsată în parcare în urmă cu trei zile.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.