Grindeanu: „Finanţarea pentru spitalul de copii, o victorie a timişorenilor”

Grindeanu: „Finanţarea pentru spitalul de copii, o victorie a timişorenilor”

46
DISTRIBUIȚI

„Anunţul premierului legat de spitalul de copii nu e o victorie a mea sau a fundaţiei, e o victorie a celor peste 33 de mii de români, pentru că nu vorbim doar de timişoreni, ci de bănăţeni şi români”, a declarat, astăzi, viceprimarul Sorin Grindeanu.  Vă reamintim că, vineri, premierul Victor Ponta a anunţat că va aloca bani pentru construcţia unei noi aripi la spitalul de copii din Timişoara, acolo unde două clădiri au fost retrocedate în instanţă.


Totodată, pesedistul a explicat că semnăturile au fost predate premierului, simbolic, şi că mobilizarea a fost una impresionantă,  mulţumindu-le celor care au făcut voluntariat pentu această cauză. Nu mai puţin de 8.000 .000de euro vor fi necesari doar pentru ridicarea clădirii, iar cu tot cu dotări se va ajunge la circa 12.000.000 de euro. 75%  din costuri vor fi suportate de guvern, în vreme ce primăria va aloca restul de bani pe bugetele din 2013 şi 2014. Construcţia va fi gata în 2014, după cum au dat asigurări atât Ponta cât şi Grindeanu.

46 COMENTARII

  1. Mi-e asa de greata. Care finantare? A zis Ponta… Ktt. Nu valoreaza nimic. Cand vad spitalul in picioare o sa zic ca da. Si nu e o favoare ca ne fac unii spitale, deoarece ALA ESTE JOBUL LOR si il fac din BANII COLECTATI DE LA NOI! Mi-e scarba de toti politicienii din Romania!

  2. Cu precizarea ca sumele de mai sus reprezinta milioane si nu mii de euro, le urez felicitari lui Sorin Grindeanu si celor care au contribuit la realizarea acestui proiect,de mare importanta pentru timisoreni si nu numai.La mai multe asemenea reusite!

  3. Un om cu statutul lui Grindeanu, viceprimar 4 ani, si inca 4 ani consilier local, putea sa faca mult mai multe… Dar a ales sa iasa in evidenta in plina campanie electorala cu un subiect emotionant,… Eu cred ca va fi taxat de timisoreni, care sunt satui de promisiuni electorale si realizari minime!

  4. TURNATORII, SECURISTI SI SOBOLANI ROSII= USL+ARD.
    TIMISOARENII, II VA TRIMITE LA GROAPA ISTORIEI PE ACESTI NEMERNICI.
    9 DECEMBRIE 2012, TIMISOARENII ALEG LIBERTATEA SI ADEVARUL.

  5. TOT RESPECTUL DOMNLE GRINDEANU PENTRU EFORTUL PE CARE IL DEPUNETI!!!! CAT DESPRE FONDURILE CARE LE VA ALOCA DOMNUL PONTA…SUNA A PUBLICITATE ELECTORALA!! BINE AR FI SA SE SI TINA DE CUVANT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.