Incendiu apocaliptic la hala liberalului Liviu Borha – flăcări de zeci de...

Incendiu apocaliptic la hala liberalului Liviu Borha – flăcări de zeci de metri şi depozitele de pe 1.000 mp făcute scrum

7
DISTRIBUIȚI

Imagini apocaliptice în apropierea stadionului CFR din Timişoara în această noapte – flăcări înalte de zeci de metri care  s-au văzut din Circumvalaţiunii şi o coloană de fum care a acoperit zona, după ce a luat foc o hală care adăpostea mai multe depozite. Alarma s-a dat după ce un trecător a observat flăcările şi a sunat la 112. Chiar dacă pompierii au ajuns la faţa locului repede, incendiul s-a propagat cu repeziciune favorizat de faptul că în interiorul halei era un depozit de anvelope, mobilă şi vopsele. Flăcările s-au ridicat până la cer, pompierii sosiţi la faţa locului solicitând maşini suplimentare.


În final pentru stingerea sinistrului au sosit şapte autospeciale inclusiv de la Buziaş.

Din fericire, şapte maşini care erau într-un service din apropiere au fost evacuate înainte să fie cuprinse de flăcări. În timp ce oamenii încercau să salveze cauciucurile nearse şi alte bunuri, două tuburi de oxigen au explodat unul după altul. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă valoarea pagubelor materiale este uriaşă. Proprietarul halei, liberalul Liviu Borha, a sosit la faţa locului după ce, susţine el, cineva l-a anunţat de incendiu. Hala de o mie de metri pătraţi nu era asigurată. Pompierii s-au luptat mai multe ore cu focul, intervenţia fiind îngreunată de materialele combustibile din interior. O anchetă urmează să stabilească de la ce a pornit sinistrul.

7 COMENTARII

  1. nu va este clar? sugerez politistilor sa verifice daca respectiva sandrama avea asigurare iar daca avea atunci sa inceapa urmarirea penala fiindca la cum e borhot asta de strangator nu m-ar mira sa isi fi dat foc singur la harabaie.

  2. cum a intrat LIVIU BORHA in posesia halei respective?……..intrebare….a mostenit-o de la masa?……vedeti ca lucrurile furate nu tin de cald

  3. mah public enemy
    esti un bou. afla ca domnu Borha o fo Primare de Timisoara. asa ca o putut sash face avere. no fo puturos si milog ca matale. io mers mintea lu domnu Borha ca are doua facultate si un doctorat. si sa moara mata daca te mai iei de leberalii nosti.

  4. ….JUR ca nu ma mai duc la vot in viata mea!!!!…am votat impotriva lui blaga,udrea, olteanu @ compania si ei au ajuns in parlament….unde dracu e dreptatea ????……pentru ce m-am dus de acasa ?….NU ESTE POSIBIL ,NU ESTE POSIBIL!!!! CHIAR ATIT DE IDIOTII SUNTEM…CE ROST MAI AU ALEGERILE?….NE PROSTESC CHIAR IN HALUL ASTA?…..O SA PLATESC IN CONTINUARE IMPOZITE PT CA ASTIA SA TRAIASCA BINE SA-SI FACA IN CONTINUARE AFACERILE,SA DOARMA PE BANII PUBLICI???????..VAI DE TINE ROMANIE!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.