Un tânăr de 19 ani şi-a ucis adversarul cu trei lovituri de...

Un tânăr de 19 ani şi-a ucis adversarul cu trei lovituri de cuţit în piept

6
DISTRIBUIȚI

O crimă între doi prieteni s-a petrecut, în această dimineaţă, într-un bloc din Calea Buziaşului, pe strada Recoltei. Cei doi şi-au petrecut noapte prin baruri, unde au băut împreună. Printre paharele de băutură au „zburat” şi reproşurile, cei doi luându-se la ceartă. După ce unul dintr ei a plecat spre casă, tovarăşul de pahar nu s-a putut consola şi s-a dus să-i ceară socoteală.


Înarmat cu o rangă a urcat la etajul patru al blocului şi a sunat la uşa. Scandalul a izbucnit între cei doi, numai că a luat o întorsătură tragică – cel vizitat a scos un cuţit şi l-a înfipt de trei ori în pieptul bărbatului cu ranga. Agresorul a rămas la faţa locului până a sosit Ambulanţa, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul victimei. Suspectul a fost reţinut de poliţişti care au început cercetările la faţa locului.

UPDATE Agresorul în vârstă de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat, iar victima de 30 de ani a fost transportată la IML pentru autopsie. Ancheta a stabilit că totul a pornit de la o bătaie între agresor, pe de o parte, şi victimă şi un alt prieten pe de alta, în sensul giratoriu de la Calea Buziaşului. Tânărul de 19 ani a fost bătut măr de cei doi şi a reuşit să fugă spre casă.

 

6 COMENTARII

  1. Pedeapsa cu moartea pentru astfel de fapte !! Cine este acest criminal care a hotarat de la el putere sa ia viata unui om ?? Pedeapsa cu moartea !!!!!!!!!!!!!!!1

  2. ce imi place ca toti sariti cu pedeapsa cu moartea in sus si jos. firati ai dracu de nenorociti care dati cu presupusu de la caldurica. Oamenii s-au batut, s-au omorat, exista legi care sunt active si cei vinovati veti plati.
    sisi: pariez ca esti o nebuna frustratata.
    danytm: iti scrii numele cu y deci esti atat de prost / proasta incat te-as strange de gat cu lacrimi de bucurie in ochi.

  3. Sisi si danytm ..sa va dau la muxx! Cine va pune pe voi sa comentati pe aici,fara sa stiti macar despre ce e vb..cum s’a intamplat..un lucru concret. Pedeapsa cu moartea? Cine sunteti voi sa’l judecati? Sau sa va dati cu parerea despre pedeapsa lui? Vedeti-va in puxx mea de treaba gunoaie stradale ce sunteti! Spurcaciuni .. Danytm intreab-o pe măta si zi’mi si mie din ce pozitie se face un copil handicapat ca tine?! Si referitor la tine sisi..cred ca daca ma cobor la mintea ta,dau de petrol !! Deci ca sa intelegeti..sunteti la fel de bineveniti aici ca si un telefon ce suna in timpul sexului ! Experimente esuate ce sunteti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.