Într-o atmosferă de înmormântare, ARD-iştii anunţă că nu cred în sondajele care...

Într-o atmosferă de înmormântare, ARD-iştii anunţă că nu cred în sondajele care le arată dezastrul

14
DISTRIBUIȚI

Plictis şi lipsă de interes la sediul PD-L Timiş, înainte de anunţarea exit poll-ului efectuat de CSOP.  Doar trei candidaţi au poposit la sediu pentru a fi alături de „Brandul” Constantin Ostaficiuc . Ora 21 i-a prins pe Gheorghe David – candidatul colegiul 2 Senat, Cornel Sămărtinean – candidat colegiul 1 Deputaţi şi Teodor Mărieş – candidat colegiul 1 Senat în stări de spririt diferite. În timp ce de pe postul B1 tv se anunţa că la Senat USL are 55%, ARD 19 şi PP-DD 10% şi la Camera Deputaţilor USL 54 %, ARD 20%, PP-DD 10, Sămărtinean îşi freca mâinile a pagubă. În semn de respingere a rezultatelor, Ostaficiuc stătea cu mâinile la piept, în vreme ce Mărieş s-a relaxat pe un scaun în spate, ca la cinema. Punctul culminat în povestea cu plictisul pedelist s-a atins la discursul preşedintelui PNL Crin Antonescu.

Mulţumirile adresate românilor şi anunţul vitcoriei clare, nu au stârnit nicio grimasă din partea portocaliilor. Nici măcar Vasile Blaga nu a reuşit să mai anime atmosfera din sediul PD-L Timiş ,semn că vremurile în care Ostaficiuc îi ordona lui DJ Alain să pună piese la modă au trecut.


Cu circa zece minute întârziere a descins în sediuşi Adrian Orza,  mai plictist ca oricând plângându-se că „eu am venit cu maşină, să ziceţi voi cum e deszăpezit”. După încheirea discursurilor, candidaţii au luat loc la masă. Ostaficiuc le-a mulţumit timişenilor care au ieşit la vot după care a explicat că „cred că putem merge mai departe. Am remarcat un fenomem şi în Timiş, pentru prima oară de la Revoluţie a existat un număr foarte mare de oameni care nu au vrut să spună în momentul în care au ieşit de la urnă cu cine au votat şi nu au dorit să spună operatorilor exit poll-urilor cu cine au votat”.  În timpul discursului lui Ostaficiuc a intrat în sală şi Ovidiu Ciuhandu. Pe final, Ostaficiuc  a făcut
dovadă că e practic imposibil să rămâi multă vreme în aceeaşi stare de sprit şi a anunţat că  „la europarlamentare există intenţia să se candideze sub aceeaşi siglă a ARD întărită pentru că USL îşi va da proba în faţa populaţiei pentru că noi remarcăm că nu prea au guvernat. În legătură cu rezultatele noi facem numărătare paralelelă, probabil pe la 2 e gata 3 şi sigur de aici încolo au trecut nişte alegeri a trecut un ciclu electoral, începem o nouă etapă”.  Atât le-a trebuit pedeliştilor, să li se dea tonul.  Chemaţi să spună ce cred, cu toţii au anunţat că USL se va destrăma rapid şi că inclusiv faptul că primarul Nicolae Robu a ţinut  conferinţă separat e semn de boală. Ba mai mult, arediştii au explicat că nici sondajele nu sunt relevante şi că în Timiş scorul lor va fi mult mai mare.

14 COMENTARII

  1. Sa credeti, domnilor portocalii! Si ascultati-l si pe BLAGA, sa auziti cu urechile voastre, ce spune despre ARD! Ma distrat mult, dar cred ca nu va va distra si pe voi!

  2. ei nu cred?
    eu nu cred ca au 19%
    ei asteapta sa fraudeze…grija mare ,ei in realitate nu au nici 5%,nu mai sunt nebuni care sa ii voteze deci aveti grija ,ce e in plus e FRAUDA!

  3. Nasol cand nu ai simtul realitatii…. Te faci de ras tocmai cand te dai artist 🙂
    Daca in Timis ARD obtine 25% din voturi, dar nici un mandat, isi vor da demisia cu totii si vor spune in cor „Am fost un dobitoc!”?
    Cred ca a mai nashpa pedeapsa pentru Orza, Maries, David & Co ar fi sa nu ii mai bage in seama defel mass media, sa nu aiba audienta la conferintele de presa…

  4. Îs intelesi cu ailalti da-i dreaq si o sa-si facă bani mai departe împreuna, au fete triste pentru impresie la fraieri, ei știu prea bine ca nu-i nicio diferența fata de slugoii bojinului, e doar o gasca mai mare de interlopi cu masti diferite dar cu aceeași apetenta pentru CASH…

  5. cati mancatori de cacat p’aici :))))))))))))) vin redistrubuirile,vor intra in parlament in opozitie 😉 in 6 luni de zile „ARTISTII”,cum spunea o bagaboanta mai sus, vor sarbatori 🙂 masa-dansu’ si sampania ,ma tem ca vor fi RAU alergati de chelneri 😉 in lunile martie-aprilie va incepe JIHADUL pentru „invingareti ” PAROL !

  6. @timisorean1_____________caci cum spui ;),dar n-ai stil :)) vorbim peste 6 luni, nu uita un lucru: noteaza repede cursul valutar de azi:)))) ESTI MAI PROST DECAT ITI IMAGINEZI ! PROSTUL CARE-SI DA SEAMA CA E PROST,E DESTEPT ;),NU E CAZUL TAU ! 🙂

  7. @ALINFANTU prim ministru este un Ponta, un procuror de meserie nu MRU(Mihai Razvan Ungureanu) un sifon de meserie! asta e diferenta intre Ponta si Mru! Daca iesea PDL iar ne indatorau tara cu muliarde de euro, taiau salarii si pensii doar pentru a fura, atunci crestea euro!, acum nu va mai creste fiindca dispare gheara PDL-ista din bugetul statului, vom vedea peste 6 luni cu toate ca imi pare rau ca peste 6 luni nici macar tu nu vei mai fi pe site, toti PDL-isti va dati la fund acum, va este frica de DGA? ca o sa va bata la usa? Hoti ordinari ce sunteti, ati furat pensiile si salariile oamenilor, vi-ati batut joc de propriul popor, nu v-a interesat gura poporului ci doar a Occidentului care ne fwte unde ne prinde! cat timp stam capra tot asa vom fi, rusine Basescule ptr ca te-ai vandut doar ptr un pumn de dolari! Sper ca Ponta sa indrepte lucrurile dar fara UDMR

  8. @tikitaka . bai proasta pulii,diferenta intre M.R.U. SI viermele ponte ,este ca Mihai Razvan Ungureanu a absolvit :Facultății de Istorie-Filozofie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, unde a deținut pozițiile de membru al Senatului Universității (1990-1992) și de Secretar Executiv al Asociației Internaționale a Studenților în Istorie, Budapesta – Bruxelles (1990-1993).

    În 1993 a susținut masteratul în Studii Ebraice la Centrul Oxford pentru Studii Ebraice din cadrul colegiului St. Cross al Universității Oxford,[6] iar la 24 martie 2004 a obținut un doctorat în istorie modernă la Facultatea de Istorie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu o teză cu tema „Convertirea și integrare în societatea românească la începutul epocii moderne”, avându-l ca îndrumător științific pe profesorul Alexandru Zub. FARA A FI PLAGIAT________________________SI SA-TI AMITESC BOULE: S-AU TAIAT SALARII SI S-A MARIT CAS LA PENSIONARI,DAR NENOROCITII ASTIA DE ACUM,NU VOR MAI AVEA BANI SA DEA SALLARIILE SI PENSIILE INEGRAL,UITA-TE IN ITALIA,FRANTA,PORTUGALIA,IRLANDA,UNDE NU IAU OAMEII SALARII DE 2-3 LUNI ! AI BELIT’O FRAIERE,AI BELIT’O CU DOUA MAINI SI MA BUCUR PENTRU CE TE ASTEAPTA !

  9. timisoara 89′ fraiere eu imi donez toata leafa si salariul meu pentru tara, altii de varsta mea luptau in razboaie, crezi ca eu nu pot dona lunar ptr tara mea 5000 de euro? numai o dorinya am, vreau sa vad de unde a avut fata lui Basescu 1.000.000 euro ptr asi cumpara apartament de lux in Bucuresti, la un milion de euro facuti cinstit ea trebuia sa contribuie cu minim 500.000 euro la bugetul de stat! vreau sa vad ce contributii a avut clanul Basescu pana in prezent la bugetul statului, sigur tot clanul Basescu nu a contribuit nici macar cu 1.000 euro pana in prezent. Fraiere am bani pusi deoparte pe vremea PDL cand se fura cum se putea (nu vorbesc in necunostiinta de cauza-prietenii stiu de ce!) eu imi donez tot profitul numai ca tara sa mearga bine! din respect ptr cei care au luptat ptr tara asta eu donez lunar tot profitul meu adica maxim 5000 euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.