Învăţătura lui Bojin către popor de 1 Decembrie: „nu ar fi fost...

Învăţătura lui Bojin către popor de 1 Decembrie: „nu ar fi fost posibil fără urmaşii care s-au jertfit pentru noi”

9
DISTRIBUIȚI

Paradă militară impresionantă, astăzi, la Timişoara. Ceremonia a început la ora 10, în faţa Palatului Administrativ, cu o slujbă oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu Paisie Lugojanul. Imediat după au urmat discursurile oficialităţilor.


Edilul şef Nicolae Robu s-a mulţmuit să ţină o scurtă lecţia de istorie a României, după care le-a urat timişorenilor şi românilor toate cele bune.  A urmat la
microfon şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, care a ţinut să le reamintească celor prezenţi la ceremonie că nimic „nu ar fi fost posibil fără urmaşii care s-au jertfit pentru noi”.  Eugen Dogariu a fost portavocea premierului Victor Ponta. În calitatea sa de prefect a citit, de pe o foaie primită ieri, discursul premierului – o pledoarie pentru unitate naţională şi dragoste de patrie. 

S-a trecut apoi la defilare. Peste  600 de reprezentanţi ai Armatei, Jandarmeriei, Poliţiei Locale, de Frontieră şi ai ISU Banat au mărşăluit prin faţa Palatului Admistrativ. Nici în materie de tehnică militară dotările nu au lipsit –  transportoare blindate, autocamioane, autospeciale ISU şi
trei elicopetere au încântat privirile a sute de timişoreni care au stat cu mic cu mare cu sufletul la gură în frig şi prin ploaia măruntă mai bine de un ceas cât a durat festivitatea. 

9 COMENTARII

 1. „URMASII” :))))))))))))) ATAT E DE PROST DE PARCA-AR FI PSD-ist ! IMPUTITU’ DREAQ !!! MARS MA’ GUNOIULE,LANGA ILIESCU SA FA TUF IN GAT !

 2. TB = un nesecat izvor de citate antologice…..
  Si numai pentru titlu, articolul ar trebui sa primeasca un premiu national pentru excelenta in jurnalism 🙂
  (s-a meritat sa stai in frig in dimineata aceasta 😉 )

 3. Eticheta lui Djuvara pusă primului oier al țării i se potriveste perfect si acestui buldozerist căruia îi place piescele si culegerile de texte stahanoviste. Sa va trăiască dibacii conducători românilor! La mulți d’astia ca el ca aveți mare nevoie de vremurile pe care le-ati uitat.

 4. Am si eu o nelamurire…comunitarii ce au cautat in defilare?Ei apartin primarului,deci autoritatilor locale…
  Lipitori si oportunisti ca intotdeauna…

 5. Doamne ocrotestei pe Romani,de Romani ! Asa este situatia in zilele noastre de astazi,cel mai mare pericol al TARI noastre este cultivat domestic . TRAIASCA ROMANIA ! PS…Bojin e un dobitoc comunist,asa ca nu va mirati de idiotia pe care o prezinta .

 6. A gafat Bojin cum a gafat si Robu care a incurcat razboaiele mondiale. Dar asta poate ca nu a fost sesizat. Dincolo de gafa lu’ Bojin comentariile abjecte care insotesc acest text nu cred ca sunt potrivite cu ziua de azi…Dar asta mai pot face cativa postaci cretini din PDL. Injurati-l bai pe Bojin si trunchiati discursurile lui ca tot cu cele 140.000 de voturi obtinute la locale ramane…Succes! Si mai multa atentie, nu doar la BOjin, ci si la altii

 7. Paradoxul este ca de ani buni,mergem si votam semidocti de 2 lei care conduc destnele unei comunitati de nivel inalt. Am vazut situatii in care la diferite ocazii, oameni de cultura, manageri de renume la diverse multinationale , se inclina si spun : „Sa traiti domnule presedinte!” sau „Sa Traiti domnule prefect!” E drept se respecta functia dar de ce oare ea nu se asociaza niciodata cu oameni care sa insemne ceva? Ce companie l ar angaja pe Bojin, uitati va la cv-ul lui, TE APUCA RASUL. Uitati va la Bacala, a fost „ditamai” prefectu si acum conduce un copiator prin subsolurile CJ pe cateva milioane vechi. Asta in timp ce fosti consilieri de ai lui,oameni cu scoala care i scriau discursurile si pe care nimeni nu i lua inseama, lucreaza pe mii de euro in multinationale…. Pacat se NOI!!!

 8. De ce nu am prins licheua aceasta comunista in revolutia din 1989? Titus Bujie activist de partid in fruntea Timisoarei? Doamne ajutane sa scapam de aceasta Ciuma Securisto-comunista USL+ARD pe 9 decembrie!

 9. DEZASTRU nu e ca a gresit papagalu’n exprimare,APOCALIPSA este ca s-a abatut psd-ul peste Timisoara/Timis,acesti NENOROCITI care si-au batut ALUP de eroii revolutiei,acesti NEMERNICI ce au distrus COMTIM,SOLVENTUL,AVICOLA,ELECTROMOTOR,AZUR,UMT-ul,s.a.m.d.Aceste GUNOAIE au distrus economia si agricultura in anii ’90 si au infiintat MAFIA sub obladuirea altui gunoi comunis Iliescu !!!! OAMENI BUNI,NU MAI VOTATI PSD,NE-AU DUS LA DEZASTRU,ACUM NE-AU DEZBINAT,NU MAI VOTATI USL !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.