La şase luni de mandat, Nicolae Robu dezvăluie ce se întâmplă dacă...

La şase luni de mandat, Nicolae Robu dezvăluie ce se întâmplă dacă merge încet

7
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut, astăzi, o dezvăluire interesantă despre persoana sa atunci când a vorbit despre robu mana inimaprimele şase luni de mandat. „A fost mai greu decât am crezut pentru că lipsurile în oraş erau mai mari decât le-am resimţit eu ca şi cetăţean în zona mea de interes”, a recunoscut Robu. Printre problemele care i-au dat bătăi de cap cele mai mari s-a aflat şi viteza extrem de înceată cu care reacţionează angajaţii primăriei.


Primarul a explicat că nu poate decât să meargă foarte repede în acţiunile sale, explicând că „şi atunci când ies cu soţia la plimbare, dacă merg încet, obosesc”. Cât despre nemulţumirile prefectului Eugen Dogariu că unele proiecte de hotărâre au fost adoptate în mare viteză, fără a se respecta termenele legale de consultare publică, Robu a anunţat că-şi asumă riscul deoarece nu poate lăsa oraşul pe viteza încetişor, recunoscând că nemulţumirile consilierilor locali că primesc proiectele în ultima clipă sunt întemeiate.

7 COMENTARII

  1. Viteza in tenisi pentru subordonati!!!! Nimic nu se poate face singur…Stimulentele nu-i vor angrena.. incercati cu metoda CLASICA si care da rezultate in momente de criza. CONSTRANGEREA!!! Functiile in Primarie nu sunt mostenite si nici nu au contract bine determinat pana la pensionare, daca nu-si dau silinta. Este o parere personala, nu o luati ca o ofensa! Toata lumea poate proba si atitudinea celor care lucreaza direct cu publicul si care se pare ca fie vara, fie iarna, se trateaza impotriva gripei, din belsug cu LAMAI si LIME.

  2. Tu nu esti sanatos la minte,VERE,diagnosticul tau este o DIZORDINE DE DEFICIT DE ATENTIE,HIPERACTIVA,ai nevoie de tratament URGENT!!! In plus,tu,jigodie comunista de primar jegos,tu si t’oarasu tau din CS frunza’nbalegar(de la nunta ficei lui),trebe arestati si judecati pt.incalcarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor Timisoarei(libera circulatie pe strazile si domeniul public) si trimisi la racoare la Popa Sapca pe o durata nu mai putin de vreo 25 de ani,numa de a face exeplu din voi,pt.toti ceilalti idrazneti de asa fapte.

  3. Declaratia CCR,”noul Parlament este NECONSTITUŢIONAL” . Cu asta ce sa-ntimplat?,CCR-ul a fost maturat sub covor !, sau cum ,ca n-am inteles ??? Sa terminat cu Statul de drept ??? Nu cumva faceti pe prostii si vreti sa uitati referendumul prin care”majoritatea” va cere un parlament unicameral si nu mai mult de 300 de parlamentari. Halo jigodiilor comuniste,ce faceti????????????

  4. Demential!!!! Saraca nevasta-sa!!!!!!
    Alte amanunte mai are? Interesant ce metoda de a explica are primarul! Totul se raporteaza la el….Patologie? Sper!!!!
    Hai, ca putem! Eu zic ca reusim sa parasim orasul si sa-l introducem in circuitul UNESCO, un fel de Machu Pichu!!!!!!!
    Ave chicken!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.