Liberalul Flavius Nicoară, confirmat prin concurs ca șef regional al Protecției Consumatorului....

Liberalul Flavius Nicoară, confirmat prin concurs ca șef regional al Protecției Consumatorului. UPDATE Ce spune Bojin surpriza de la Timiș

8
DISTRIBUIȚI

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului a organizat concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale structurilor flavius nicoara 1din teritoriu. La comisariatul regional Timișoara, care coordonează activitatea din Timiş, Caraş Severin, Arad şi Hunedoara, a fost declarat câștigător liberalul Flavius Nicoară. Acesta trebuia inițial să condideze pentru postul de deputat în colegiul Recaș, însă cum la negocieri colegiul a revenit PSD, Nicoară s-a reorientat rapid, fiind numit interimar la Protecţia Consumatorului.


În cazul Protecţiei Consumatorului Timiş, bătălia pentru funcţia de comisar şef adjunct s-a dat între pesedistul Cristian Anton, cel care a mai condus OPC Timiş, şi Maria Mihaela Ignat. Câştigătoare a fost declarată Ignat, deşi, iniţial, Anton era considerat favorit. Una dintre explicaţii este că sprijinul politic din partea PSD pentru Ignat a fost mai mare decât pentru cel ieşit pe locul doi.

UPDATE Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a negat faptul că Maria Ignat a beneficiat de sprijinul politic al partidului, afirmând că „nu am susţinut-o. Din câte ştiu Cristi Anton a depus contestaţie. Nu susşin politic un om care a fost al PDL. Dacă este o chestiune profesională, este altceva. Am spus că sunt bun ortodox şi după sărbători o să facem analiza la aceste servicii deconcetrate. Nu o să rămânp doamna aia acolo, la OPC”.

8 COMENTARII

  1. De ce sa nu o dea afara o pdl-ista pe o alta pdl-ista, daca psd-istii sunt luxati, rand pe rand, de insusi presedintele lor (al lor?), Bojin, in favoarea cui se nimereste!. Intamplator…. Modelul zilei!!!

  2. Domnule Bojin ia vedeti si Directia Fiscala Timisoara din subordinea Primariei,condusa de dl BODO ADRIAN,care se crede stapan acolo,nu doar functionar public…el este cel care a desfiintat Serviciile de Inspectie Fiscala Persoane Juridice si Fizice in anul 2010 si mai face caz de casele tiganilor…ca el face si drege…A desfiintat aceste servicii pt ca deranjau foarte multa lume…pt ca inspectorii de acolo i-si faceau treaba foarte corect… trimiteti Curtea de Conturi sa verifice cat platesc impozite anumite firme si persoane…le-a redus impozitele la unii la 10% din cat ar fi normal sa plateasca … si am uitat sa adaug ca anumite persoane,care trebuia sa fie date afara cand s-a facut disponibilizarea ,au ramas acolo…nu se stie pe ce posturi…pt ca oficial nu erau posturi vacante si in plus nu a organizat examen pt posturile ramase,cum prevede legea… a mentinut pe functii desi trebuiau dati afara un numar de vreo 10-15 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.