Lista oficială a parlamentarilor de Timiş. Cine a ajuns în Senat sau...

Lista oficială a parlamentarilor de Timiş. Cine a ajuns în Senat sau Camera Deputaţilor, deşi nu se aştepta

8
DISTRIBUIȚI

Biroul Electoral Central a anunţat, oficial, lista parlamentarilor de Timiş, numărul acestora crescând cu şase în urma aplicării legii şi câştigării de către USL a 13 din 14 colegii cu peste 50%. Deputaţi de Timiş vor fi liberalul Horia Cristian, pesediştii Sorin Grindeanu, Cătălin Tiuch, Ion Răducanu, Dorel Covaci, Gheorghe Ciobanu şi Petru Andea, pedeliştii Alin Popoviciu şi COrnel Sămărtinean, pepededistul Adrian Diaconu, Nicolae Mircovici de la Uniunea Bulgarilor, dar şi udemeristul Zsolt Molnar, care a ajuns parlamentar în urma redistribuirilor făcute la nivel naţional.


Partidul Conservator va fi reprezentat de Maria Grapini, ca deputat de Timișoara. Senatori de Timiş vor fi liberalii Ben Oni Ardelean, Petru Ehegartner, pesediştii Ilie Sârbu şi Matei Suciu, pedelistul Vasile Blaga, dar şi Ioan Iovescu, de la PPDD, ajuns în Senat pentru a se păstra proporţionalitatea votului de la alegerile de duminică.

8 COMENTARII

 1. Costaficiuc nu si da demisia nici acum??? Nu i spune nimeni ca VALOAREA lui e mai mica decat rezultatul ARD la aceste alegeri???? Ma refeream la calitati manageriale, profesionale, etc….nu la conturi.

 2. Tuturor sunt dispus sa le acord sanse de afirmare sau reabilitare cu o singura exceptie : Alin Popoviciu – un jeg care nu mai merita sa fie prezent acolo. Parerea mea!

 3. Auuu, popoviciu…..auuu….ce dor imi era de tine.
  Ca de malarie….
  Asa se intra in parlament: se i-a un retardat, se pune pe lista,se tiparesc niste calendare, se dau plase(inainte si dupa), se tine acasa o luna si gata! Ajunge deputat! Toti prostii au intrat in parlament…bravo natie!!!!Ave chicken!!!

 4. Ce lege strimba, mafia portocalie stia ca se duc dracu si de aceea au cerut ca legea USL fie declarata neconstitutionala de CCR. Ma bucur nespus de mult pentru felul cum au votat banatenii. Si mie imi pare rau ca a intrat in parlament de pe locul 2 cel cu saorma in mina dar sa speram ca va indrepta totul DNA.Am o mare satisfactie , nu a intrat in parlament Militianul ILIE BERTEA.

 5. ….JUR ca nu ma mai duc la vot in viata mea!!!!…am votat impotriva lui blaga,udrea, olteanu @ compania si ei au ajuns in parlament….unde dracu e dreptatea ????……pentru ce m-am dus de acasa ?….NU ESTE POSIBIL ,NU ESTE POSIBIL!!!! CHIAR ATIT DE IDIOTII SUNTEM…CE ROST MAI AU ALEGERILE?….NE PROSTESC CHIAR IN HALUL ASTA?…..O SA PLATESC IN CONTINUARE IMPOZITE PT CA ASTIA SA TRAIASCA BINE SA-SI FACA IN CONTINUARE AFACERILE,SA DOARMA PE BANII PUBLICI???????..VAI DE TINE ROMANIE!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Corupți, psihotici, olteni, falsi bulgari, pocaiti, politruci, adică spuma mizeriei centrifugate in latrinele intereselor banesti. Cai verzi pe pereti…

 7. @Lex Luthor
  Fratele meu, ai o dreptate care imi da fiori! Dreptate mare ai! Aia cu pocaitii m-a uns la suflet….
  Cum ramane cu poponarii si „pentagramistii”? Adica …aia,din umbra….
  Centrifuga inca scoate mizerie. Sa vezi ce vine…. Adica stii tu mai bine….
  Cai verzi in capul lor!
  Hai sa le dam stres!!! Sa-i bagam in paranoia!!!!!!!
  Ave chicken!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.