Maria Grapini a anunţat în ce condiţii mai rămâne valabilă frunza Elenei...

Maria Grapini a anunţat în ce condiţii mai rămâne valabilă frunza Elenei Udrea pentru promovarea României

19
DISTRIBUIȚI

Proaspăt ministru al Turismului, deputatul de Timişoara Maria Grapini, a anunţat, astăzi, că vrea să obţină maxim de rezultate cu bugetul Maria-Grapinipe care-l va avea, chiar dacă preluarea oficială a fostului minister condus de Elena Udrea va avea loc după Crăciun. „Secretarul de stat m-a informat deja că sunt multe încurcături, probleme, procese din timpul doamnei Udrea. Problema mea este că banii din bugetul pe 2013 nu vor fi foarte mulţi, dar va trebui să-i cheltuim cu maxim de eficacitate. Priorităţile mele sunt constitui structura de colaboratori şi bugetarea fiecărui proiect”, a susţinut Grapini. Printre procesele rămase de pe urma Elenei Udrea se numără şi unul cu statul Israel, când România şi-a rezervat spaţiu la un târg de turism, dar nu şi-a mai instalat şi standul.

Cât priveşte frunza Elenei Udrea şi campania de promovare a României, Maria Grapini a spus că o decizie în privinţa brand-ului de ţară se va lua „după ce vom face o analiză la cât a costat până acum acest proiect şi ce a adus.


Sunt indicatori foarte clari care-şi spun lucrul acesta. Dacă nu-ţi aduce nimic acest brand, îl schimbi. Nu plec de la premisa că trebuie înlocuit pentru că există anumite reguli. Dacă analiza va arăta că nu şi-a atins scopul, înseamnă că s-a greşit ceva şi atunci vom face rebranding”. Promovarea României se va face plecând de la „perlele pe care ţara noastră le are şi care au fost insufiecient promovate. Sunt trei direcţii importante – turismul balnear, cel cultural şi agroturismul. Ca şi guvern putem doar să facem politici, însă acestea trebuie făcute cu asociaţiile din domeniu, nu undeva, într-un turn de cleştar”.

19 COMENTARII

 1. aha ,MOLDOVEANCA asta va aduce „fericirea” in Banat !!! exact pe dos,moldovenii si oltenii au adus psd/usl in Timisoara Oras Martir.Daca un primar aradean conduce orasul,de ce n-ar reprezenta’o si-o moldoveanca ,NU ? :))))))) TIGANII AU PUS STAPANIRE PE ORAS,CONDUCEREA LUI E VARZA CU SALAM BARBOS,avem TIMISATRA !

 2. m’apuca rasu’
  cat desopre frunza lu madame udrea. mama ce n-as face cu ea, ca-i proaspata tanara si misto. pe cand frunza uscata a lu doamna grapini…bleah; batrana si flioshcaita.

 3. …nu stiu ce mare e chestia asta cu frunza ca e de la Udrea sau din alta parte nu cred ca are prea mare importanta,nu merita sa discutam despre acest subiect..FRUNZA fost platita odata,nu mai trebuie sa cheltuie alti bani pt alt simbol!!!…..asta numai daca nu sintem idioti!!!…

 4. Eu inteleg ca fosila asta de Grapini vrea sa se afirme si ea in politica pentru ca pana acum nu a auzit nimeni de ea, dar sa te legi de brandul de tara al Romaniei si sa faci asemenea afirmatii nu este tocmai normal… Romania a fost apreciata la toate targurile de turism din lume pentru brandul de tara si pentru felul in care ne-am prezentat la aceste targuri in ultimii 3 ani, iar femeia asta vine si face astfel de afirmatii!? E chiar ridicola…!!

 5. vez mah Paule ca zdreantza aia desh zice Of s-o dat la tini. o scris ca esti pliava. I-a zi-i una de dulce eventual satz s*uga frunza dintre picere !? nu de alta da’ vaz ca-i dia lu baba grapini.

 6. ‘ti-ar bagaboanta de ras ! 🙂 :)CE FATzA DE ALCOOLICA NOTORIE ARE ,SPERIE TURISTII ! ADUCE BINE CU ANUSUL LU’ UDREA DUPA O DEFECARE PRELUNGITA !

 7. Maria Grapini noul ministru al turismului a luat-o razna ! Ea vrea sa schimbe „frunza lui Udrea” crezand ca va relansa turismul…adica alti bani alta distractie…adica eu am un frigider Arctic care nu merge prea bine dar in loc sa il duc la reparat sa bag bani in el , eu iau un abtibild cu firma Whirlpool si il lipesc crezand ca o sa rezolve problema….

 8. @Fuck off comunism: Comentariul tau este rautacios, de ce nu astepti sa vezi cateva actiuni realizate de dansa si sa comentezi dupa aceea, punctual?

  @public enemy: Daca o strategie implementata nu aduce rezultate dar consuma bani, trebuie schimbata. Exista indicatori specifici care arata eficienta unei campanii.

  @Ioana: Doamna Grapini este foarte implicata in mediul de afaceri. Are experienta necesara de a propune strategii economice in turism care pot aduce rezultate financiare importante.

 9. Foarte bine ca o avem pe doamna Grapini, de mult bun simt si categoric , priceputa la afaceri, cu frunza udrei sau nu, trebuie sa se ocupe de adevaratele valori pe care sa le promoveze, tara asta ar putea trai numai din turism, dar ce te faci cu drumurile?!Oricum , am incredere ca vor fi lucruri pozitive, de data aceasta. Vom vedea.

 10. …d-nule Palconi,asa vb. de parca ar fi facut pina acum ceva!!lasa-ne pe noi ,cetateni, sa ne convigem de asta!!!..prea ii luati apararea,sau asta e menirea d-voastra?

 11. ..d.palconi,….de fabrica de cauciucuri CONTINENTAL ai auzit ?….crezi ca in jurul ei se va dezvolta turism,chiar daca e zona PADUREA VERDE inca un loc de atractie pt noi?……am auzit din tirg citeva comentarii facute de cea pe care o sustineti cu privire la aceasta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.