Marian Iancu a donat echipei ACS palmaresul vechii Poli Timişoara

Marian Iancu a donat echipei ACS palmaresul vechii Poli Timişoara

8
DISTRIBUIȚI

Este oficial – palmaresul, culorile şi numele Poli Timişoara au fostdonate de către Marian Iancu echipei autorităţilor locale, ACS Poli. Anunţul a fost făcut, astăzi, de către edilul şef, Nicolae Robu, după o pledoarie de circa 20 de minute despre performanţele noii echipe. „Este o ştire de ultimă oră, am vrut să aflaţi aici cu toţii, nu pe surse”, a explicat Robu.

După modelul „Acvariul”, primarul s-a prezentat cu actele pe masă şi a semnat la faţa locului, împreună cu Titu Bojin acordul tripartit.  Întrebat ce anume a dat la schimb, Robu a dat asigurări că „domnu Marian Iancu de bună voie şi nesilit de nimeni a anunţat în plină campanie electorală, că în cazul în care noi câştigăm, dânsul are încredere în autorităţile locale care ne au pe noi în frunte şi va acţiona ca palmaresul culorile şi numele Poli să ajungă  la noi”.


Mândru de performanţele noii echipe, edilul şef nu se teme că ACS nu va scăpa de sloganul scris pe toţi pereţii din oraş, „AC Recaş nu e Poli” şi a decretat că „nu poate aduce nimeni argumente că a existat de la Revoluţie o Poli mai Poli ca aceasta”,  în timp ce Bojin consulta nervos  ceasul de la telefon ,  semn că e mult prea mult cu lauda. „În acordul semnat astăzi se mai prevede şi cooptarea lui Viorel Boiţ, fost preşedinte FC Politehnica, Timişoara ca membru cu drepturi depline în consiliul director al ACS Poli cu rang de vicepreşedinte. Apoi cooptarea tuturor membrilor în viaţă ai AGA FC Poli Timişoara în consiliul consultativ al ACS Poli”, a mai citit Robu din contract. Pe toată durata conferinţei de presă, Marian Iancu a fost ridicat în slăvi atât de Boiţ cât şi de Robu şi de Bojin. Numele, culorile şi palmaresul vor putea fi folosite începând cu campionatul viitor.

8 COMENTARII

 1. MARE CACAT….ce palmares?….cite din meciurile echipelor romanesti sunt reale?……..toate sunt aranjate dinainte,numai prostii si retardatii striga in tribune ca descreierati……..si la poli actuala sau care a fost inainte ai avut ce sa vezi…striga o armata de retardati in tribune tot felul de lozinci idioate iar in culise meciurile se aranjeaza in functie de pariuri

 2. Domnul Iancu ca intotdeauna, s-a tinut de cuvant. Cinste lui si Timisoara trebuie sa-i recunoasca meritele……nu se ajungea aici daca primaria Timisoara si CJT isi onorau datoriile si obligatiile pe care le aveau fata de acest club si fata de Timisoara!

 3. ce obligatii are primaria ca sa doneze bani echipelor de fotbal?….din banii cui?……ai nostri?….vad ca SCRII DE DATORII SI OBLIGATI?….DE CIND E OBLIGATA PRIMARIA SA DONEZE BANI ECHIPELOIR DE FOTBAL?…………mai bine parcari si plata pazei la scoli decit sa dea bani betivilor[FOTBALISTILOR] de la LEPA BRENA……SA ASIGURE un climat de liniste si un trafic civilizat astea sunt obligatii….echipa are patron sa investeasca in ea deaia a preluatO ….DAR CUM IN JURUL NOSTRU SUNT NUMAI RETARDATI,E PREA MULT PT EI SA GINDEASCA MAI DEPARTE……..se pricep sa strige numai lozinci idioate,nu vedeti ca cei care conduc echipele de fotbal sunt bogatii din transferuri si smecheri si idioti stau si urla la luna fara sa inteleaga nimic

 4. Pentru tampitul neinformat cu pseudonimul „nick”:

  Hipopotamul Iancu a jefuit echipa, orasul si judetul cu largul concurs al autoritatilor locale! Tu traiesti in Bangladesh ???

 5. Acum m-am linistit! Nu puteam sa dorm noaptea! Doamne ajuta!
  Mai ramane sa castigam Champions league si gata!
  Pazea, Barcelona, vine cea mai galonata echipa…o sa ajungeti istorie!
  La dracu cu asta! Hai sa rezolvam foametea asta si mizeria ce ne inconjoara!
  Dupa aia, mergem toti la stadion, cantam, aplaudam si ne „simtem” bine…
  Hai, la pastile, ca e greu….

 6. Inca o problema rezolvata!!! Uraaaaaaa….
  Da’ sa inteleg ca tranzactia are loc numai daca USL castiga alegerile?….
  Sa mai inteleg si ca Primaria nu are probleme mai presante decat ACS Poli?….

 7. CE FAIN,AM AUZIT CA ROBU VINDE ACVARIUL SI FACE STADION,DAR LA ARAD CA PE EL IL DOARE-N BASCA DE TIMISOARA ! RUBULE DEMAREAZA URGENT LUCRARILE LA FANTANILE „DANSARETE” DIN BEGA :)))))))))))))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.