Metoda Ciuhandu cu proiecte-n ultimul minut, reluată de administraţia Robu

Metoda Ciuhandu cu proiecte-n ultimul minut, reluată de administraţia Robu

1
DISTRIBUIȚI

Zicala fie roata şi pătrată tot se mai întoarce o dată, s-a aplicat, astăzi, perfect la şedinţa consiliului local din Timişoara. Pentru că nu a avut suficient timp de tipărit acte, primarul Nicolae Robu a introdus pe ordinea suplimentară o listă cu blocurile care să intre în reabilitare termică. Supărat că nu s-au primit materialele înainte de şedinţă, consilierul PNŢCD Flavius Boncea a atenţionat că „noi nu votăm, nu pentru că nu sunt proiecte importante, ci pentru că nu avem documentaţia să le vedem”, uitând că şi pe vreamea administraţiei Ciuhandu se practica aceeaşi metodă.  Primarul Robu  lămurit că „între a lăsa blocuri nereabilitate termic pe bani de la uniunea europeană şi a trece cu vederea că nu se pot face docmentele mai repede cred că e bine să votăm şi să dăm timişorenilor şansa de a-şi reabilita clădirile”.  Bâlciul a fost încheiat de consilierul PSD Radu Ţoancă, cel care a condus şedinţa.


„Vă mulţimim pentru precizări, din fericire la aceste proiecte avem nevoie doar de 14 voturi”, le-a tăiat-o pesedistul, după care s-a trecut la vot. Consilierul Ciprian Jichici – PNL – a votat şi el cu sârg, deşi cândva era mai ceva ca Boncea – dovadă că doar pe vremea administraţiei Ciuhandu lipsa proiectelor era un inconvenient.

1 COMENTARIU

  1. Sincer… e foarte dificil pentru actuala conducere a Primariei sa lucreze cu banditii de pe vremea lui Ciuhi mai ales ca multi din sefi sunt fini, finuti ale acestuia. Dar ce e mai grav e ca e f f greu sa scapi de acestia sau sa ii treci pe linie moarta. Dar sper ca se va reusi acest lucru intr-un viitor apropiat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.