Migranţii din Timişoara au auzit primele colinde româneşti

Migranţii din Timişoara au auzit primele colinde româneşti

6
DISTRIBUIȚI

Migranţii au ascultat primele colinde româneşti în cadrul unui concert special organizat pentru ei. Solicitanţii de azil din Timişoara  au migranti colindeavut parte de un concert de colinde şi obiceiuri tradiţionale de Crăciun, organizat de AIDRom – Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România si ARCA – Forumul Român pentru Migranţi şi Refugiaţi.


La evenimentul organizat, vineri, la sediul AIDRom, au participat atât solicitanţi de azil,  cât şi persoane cazate în Centrul Regional de Cazare şi Proceduri Timişoara. Flavius Ilioni – Loga, coordonator AIDRom Timisoara a declarat că ” mulţi dintre participanţii la acest concert au auzit pentru prima dată un colind tradiţional romanesc. Ne bucurăm să putem împărtăşii cu oameni din altă cultură, religie, ţară, obiceiurile care definesc tradiţia românească în preajma sărbătorilor de iarna”.

6 COMENTARII

  1. …..si?………sint mai luminati?………cum ar fi daca voi ati ajunge in jungla si aia de acolo ar incepe sa bata la tobe?……..ati fi mai fericiti?….cred ca asta e ultimul lucru de care aveau nevoie sau vi se pare ca colindele noastre sint ceva divin?

  2. A!!!….trebuia sa am o parere buna ca sa-mi dai comentariul!!!…..vad ca sinteti partinitori….adica ca toti ceilalti ,cu interese!!!…nu mai intru pe site in viata mea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.