Minciuna pedelistului Alain Rus, demontată de Biroul Electoral Județean Timiș

Minciuna pedelistului Alain Rus, demontată de Biroul Electoral Județean Timiș

10
DISTRIBUIȚI

Biroul Electoral Județean Timiș a judecat, astăzi, reclamaţia depusă de USL împotriva mash-ului candidatului PD-L Alain Rus, din care reieşea, printr-un joc de dimensiune a literelor, că primarul Nicolae Robu îl susţine.


Mash-ul a apărut, ieri, în zona Calea Şagului şi nu a fost decât o reşapare a metodei folosite de pedelişti care, al prima demitere a lui Traian Băsescu, au afişat un mesaj din care reieşea că primarul Gheorghe Ciuhandu îl susţine pe preşedintele suspendat. BEJ Timiş a hotărât, astăzi, că mash-ul mincinos al lui Alain Rus trebuie să fie dat jos

10 COMENTARII

  1. Culmea campaniei electorale: Blaga este cel mai bun agent electoral a lui Suciu. Si pentru asta mai da si bani. In articolul sau publicitar de mai sus zice „Credeți că va putea vreodată Bucureștiul să gestioneze mai bine Timișul decât o pot face locuitorii acestei zone?”. Bravo Blaga, 10!

  2. sunt in stare de orice PDL-istii, numai ca sa ajunga iar la putere si sa ne fure din nou ca-n codru! Ei doar de asta sunt buni, doar de a prostii cetateanul si din pacate au mare succes in partea prostimii fiindca tot ce se aseamana se aduna! rog pe cei care sunt prosti, sa stea in 9 decembrie acasa….Daca esti prost stai acasa!
    Cel mai mult imi place ca la Sannicolau Mare candideaza Blaga! ce treaba are blaga cu acel oras? din tot Sannicolau nu exista un om destept….sa inteleg ca toti locuitorii din Sannicolau- Mare sunt prosti si doar Blaga e destept?
    Dragi Banateni nu votati toate vinituriile care vin aici in Banat doar ptr a profita de votul nostru

  3. dragos, de ce nu lasi lumea sa comenteze la articolele cu samartinean? Sa afle lumea cine este de fapt derbedeul asta care si-a batut joc de aeroport si acum se da mare afacerist onest. Este un mincinos si lumea trebuie sa stie asta.

  4. Nu stiu mare lucru despre el dar stiu ca are o inima mare ! Ceea ce a facut omul asta nici 1000 de alti candidati nu o vor face ! A salvat un suflet de cateva zile de la moarte sigura ! Copilul are acum 3 ani si este bine sanatos ! Fara sa avem nici o obligatie, fara nici o spaga, fara NIMIC ! Doar SUFLET !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.