Nicolae Robu şi liberalii au sărbătorit separat de restul echipei USL Timiş...

Nicolae Robu şi liberalii au sărbătorit separat de restul echipei USL Timiş victoria la parlamentare UPDATE 1 Când a ajuns primarul

5
DISTRIBUIȚI

Liberalii din Timiş au fost singurii care nu au fost prezenţi, la ora 21, la sediul PSD unde s-au adunat useliştii pentru a afla rezultatele alegerilor parlamentare. Încă de la ultima conferinţă de presă, liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a anunţat că „ne întâlnim la sediul USL, adică la noi la sediu”. În ciuda celor stabilite, Nicolae Robu s-a răzgândit, astăzi, şi i-a convocat pe liberali la sediul de pe Vasile Alecsandri. Nu a mai dfost situaţia de la locale unde cu toţii au aşteptat împreună rezultatele.

La sediul PSD au sosit şi uneperistul Ioan Răducanu şi conservatoarea Maria Grapini. Anunţul că USL a obţinut peste 56% din voturi a fost întâmpinat cu aplauze reţinute de Ilie Sârbu, Sorin Grindeanu.


Titu Bojin, Maria Grapini, Ioan Răducanu, Cătălin Tiuch, Petru Andea şi Dorel Covaci. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru ultimele informaţii legate de rezultate şi declaraţii.

UPDATE 1 Titu Bojin a mulţumit presei pentru că „aţi venit la sediul USL Timiş”, anunţând o „victorie pe care PSD nu a avut-o niciodată în Timiş”. Primul liberal care a ajuns la sediul PSD Timiş, la 20,18, a fost Ben Oni Ardelean, coleg de colegiu cu Sorin Grindeanu, urmat la scurt timp de primarul Nicolae Robu şi deputatul Horia Cristian. „Bine că aţi ajuns că nu v-am mulţumit. Nu ştiam dacă o să ajungeţi”, a comentat Bojin sosirea co-preşedintelui USL Timiş. „Rezultatul este un semnal de încheiere cu securismul. Traian Băsescu şi cei din ARD sunt ultimii exponenţi ai securismului şi comunismului din România” a tunat Robu.

 

5 COMENTARII

  1. Asa e sclavule, Securitatea a murit azi, trăiesc insa Adamescu, Glodeanu, Tirziu, Bădescu, Chirilă, Călin, Radu, Tudoroae, Bratosin, Stanila, Macaragiu, Flore, care împreuna cu potaile lor mai tinere sunt toți oamenii președintelui. Președintelui Ceaușescu bineinteles, ca doar nu credeau altceva pinguinule. Întreabă-i pe Sandu&Sorin si dacă nu te lamuresc ei, atunci Bobic sigur te va lumina. Societatea Timisoara este cu ochii pe voi, nu puteți sa prostiti lumea cu sloganul asta cât timp voi sunteți in cardasie cu persoanele de mai sus.

  2. am votat USL! sper sa nu ma dezamageasca la fel cum a facuto PDL! unde este psihiatrul acum? a stat in casa ca un soarec si si-a numarat banii facutii pe spatele hotiilor PDL! in loc sa mearga la vot? Eu spre deosebire de toti simpatizantii PDL voi taxa de fiecare data greselile USL! fiindca vreau o viata mai buna atata timp cat imi daruiesc tot timpul din lume ptr. ami face meseria exemplar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.