Noul sediu al PSD Timiş – fosta clădire a Administraţiei Domeniului Public....

Noul sediu al PSD Timiş – fosta clădire a Administraţiei Domeniului Public. Cum a votat PD-L

2
DISTRIBUIȚI

PSD Timiş are, de astăzi, casă nouă. Asta după ce printr-un proiect adoptat de  Consiliul Local Timişoara s-a decis  ca imobilul adp siglasituat pe Splaiul Tudor Vladimirescu nr 26, aflat în proprietatea ADP,  să fie trecut în posesia municipalităţii pentru a putea fi închiriat pe o perioadă de cinci ani de zile de către PSD Timiş, ca sediul al organizaţiei municipale şi judeţene.  Noua casă a PSD nu seamănă nici pe departe cu actualul sediul al organizaţiei, de peste drum de Abator, unde abia găseşti loc de parcare.


În casa nouă, social- democraţii vor avea nu mai puţin de 1.360 de mp.  de curte şi grădină, conform proiectulul CLT, în care nu este trecută dimensiunea clădirii.

Proiectul nu a trecut însă fără puţin show. Asta deoarece consilierul local PD-L, Ovidiu Ciuhandu, era să rateze votul pentru că vorbea cu Alexandru Chirilă, consilierul primarului. „Nu e nevoie să îl ţineţide poveşti, votează bine, vă spun eu”,  i-a spus primarul consilierului.  Lucrurile au fost calmate de consilierul PSD Radu Ţoancă, care a lămurit că „acum când se votează sediul nostru, să îl ţineţi de vorbă să vozete cum trebuie”.  Desigur, opoziţia a intrat deja în relaxarea specifică sărbătorilor de iarnă, astfel că proiectul a trecut fără vreun vot împotrivă, ci doar cu o abţinere. Tot astăzi s-a votat şi trecerea ADP în proprietatea SDM, după cum se anunţase săptămâna trecută.

2 COMENTARII

  1. si domnu BARBU ci face?
    ca o fo si prefect, asa ca nu-i fromros sa-l datz afara. sa stitz ca toata timisoara o sa sara sal apere co facut mult bine la cetatzeni. sa TRAIASCA domnu BARBU prefect de Timisoara. uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. Pai si cei care au platit ADP pe 2013 s-au tzapit sau ce? Adica eu am ADP pe strada si trebuie sa dau 50 de ron pe an pentru ca imi parchez masina pe strada mea…sa ne pupe undeva si tov. Barbu care a introdus ineptia asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.