Numărătoare paralelă: Gheorghe Ciobanu a câştigat colegiul Deta cu peste 50%

Numărătoare paralelă: Gheorghe Ciobanu a câştigat colegiul Deta cu peste 50%

5
DISTRIBUIȚI

Pesedistul Gheorghe Ciobanu s-a detaşat ca şi câştigător al colegiului Deta de deputaţi după numărarea paralelă efectuată de USL în 80% din cele 67 de secţii. Conform acestor date, pesedistul a câştigat detaşat în Birda, Jebel, Moraviţa cu peste 75% din voturile valabil exprimate şi a obţinut peste 50% din voturile din Gătaia, Ciacova şi Peciu Nou.


Contracandidatul său, primarul PDL de Deta, Petru Roman, a câştigat în secţiile din Deta, dar la o diferenţă mică faţă de Ciobanu. Vom reveni cu amănunte

5 COMENTARII

  1. Bine Ghita! Acu putem cara si pentru noi ca asa promisasi cind fusasi pacilea ca doar nu veniram in banat sa ne spetim cu munca la ungurii astia de timișoreni.

  2. Va meritati soarta, toi papagalii si iobagii din orasul DETA! Voi cand ati votat nu va-ti mai gandit ca baronul asta va pecetluit soarta cand a fost printre cei care a sustinut si votat furtul si saracirea voastra ca oameni in parlament, ati uitat zicala ,,lupul isi schimba parul dar naravul ba „! La-ti intrebat pe ,,spaga” pe cand va promitea si va vaccina prostie cu polonicul in capatanile alea goale pe care le aveti, ce a facut el pentru voi fiecare in parte in afara de a va fura din pensii, din salarii(vezi sustinatorii lui cei mai inflacarati, invatatorii si asa zisii profesori de 2 bani), sanatate ? Ati votat ca orbii fara sa va ganditi ca el nu are nevoie de voi decat la alegeri, nu este omul acelor locuri, sunt curios la cate sedinte sau dari de seama, o sa vina pe la voi sa le explice sau sa le asculte! Va meritati soarta fraierilor…

  3. Cum a ajuns Timisul rosu,si cum a castigat Ciobanu in colegiul 10?De cand a preluat Titu Bojin,CJT,le-a dat primarilor PDL,in fiecare luna bani de la buget pt.gospodarirea localitatilor,cate 2000-4000Ron,ceilalti ai USL,s-au speriat de cati bani au primit.Cand a inceput campania,Bojin a chemat fiecare primar PDL la el in birou,si-a inceput santajul.Vrei bani?votezi cu noi,daca nu,nu-ti dau nici un leu pe toata perioada mandatului.Faci campanie ARD-ului,si in ziua votului intorci electoratul in favoarea noastra,le-a cerut Bojin.Si ca sa fie convingator,le-a dat la toti,care au acceptat targul,si o prima grasa.Deci multi primari PDL,prin santaj si amenintari,au fost obligati sa tradeze.Asa a castigat Ciobanu si ceilalti toti, cu peste 50%,si asa a ajuns tot Timisul rosu.

  4. „Pesedistul Gheorghe Ciobanu s-a detaşat ca şi câştigător al colegiului Deta de deputaţi după numărarea paralelă efectuată…”
    Dragos, o mica rectificare…..boul asta e pdl-ist. Un vames hot,cu hoteluri si firme,care e definitia oportunistului!!!!!!
    Aaaaa mama….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.