O fată de 17 ani, sechestrată şi obligată să se culce cu...

O fată de 17 ani, sechestrată şi obligată să se culce cu cât mai mulţi bărbaţi UPDATE Decizia instanţei

2
DISTRIBUIȚI

Calvarul unei fete de 17 ani s-a încheiat, ieri, când poliţiştii de la „Crimă Organizată” Timişoara au descins în casa din localitatea Pucioasa unde era sechestrată de un bărbat şi unde a ajuns în urma unui lung periplu prin ţară. Victima, originară şin Bacău şi provenind dintr-o familie dezorganizată, a fost ademenită de Marcel Căruntu, de 35 de ani, să plece cu el pe motiv că s-a îndrăgostit de ea. În realitate, a adus-o la Timişoara şi a obligat-o să se prostitueze. I-a făcut o carte de identitate falsă, din care reieşea că tânăra este majora, iar cu acest act a închiriat diverse garsoniere.


Clienţii erau aduşi acolo, iar fata ţinută într-o permanentă tensiune. Era bătută şi ameninţată, victima povestind că „prietenul” era nemulţumit chiar şi atunci când „producea” 7.000 lei într-o săptămână. Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au monitorizat activitatea lui Căruntu care a dus-o pe fată la Pucioasa, unde o ţinea sechestrată pentru a împlini 18 ani şi a o duce în Germania şi Austria să se prostitueze. Suspectul a fost prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş pentru trafic de minori. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În timpul audierilor, bărbatul nu a recunoscut acuzaţiile, în ciuda probelor de la dosar. Tribunalul Timiş a decis arestarea sa pe 29 de zile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.