Oficiali europeni şi americani: pericolul de izolare a României pe plan internaţional...

Oficiali europeni şi americani: pericolul de izolare a României pe plan internaţional este real! (P)

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre oficialii europeni care a atras atentia asupra faptului că USL pune România în pericol de izolare pe plan internațional a fost presedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens. Acesta a declarat: “In ultimele cateva luni, guvernarea scandaloasa a lui Victor Ponta a dus la o rapida marginalizare a tarii in UE, dar si in cadrul propriei sale familii politice europene, Partidul Socialistilor Europeni, care au decis in septembrie sa anuleze desfasurarea programata a congresului lor la Bucuresti. Daca Victor Ponta ramane la putere, imi este teama ca marginalizarea Romaniei numai se va agrava.”

Declaratiile lui Martens au fost completate de Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, care a acuzat guvernele ca devin „din ce in ce mai agresive in tentativele de blocare a disidentei„, denuntand, potrivit AFP, situatiile din Rusia, Belarus, Ucraina, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazahstan, dar si din Romania si Ungaria.


La peste 20 de ani dupa incheierea Razboiului Rece, sarcina de construire a unei Europe a libertatii si pacii inca nu a fost indeplinita„, a spus secretarul de Stat american.

Cornel Samartinean, Candidatul ARD pe colegiul 1 Timisoara a atras atentia asupra pericolului pe care il reprezinta USL inca de la inceputul campaniei. “Multi au ridicat din spranceana cand au vazut clipul meu electoral in care ii indemnam pe oameni sa nu lase USL sa ne scoata din Europa. Iata ca pericolul este real, si inalti oficiali europeni si americani confirma: Romania condusa de USL este izolata pe plan international. Nu imi ramne decat sa spun inca o data: Nu-i lasa sa ne scoata din Europa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.