Pedeliştii sfidează legea la Sânnicolaul Mare – sute de pensionari au plecat...

Pedeliştii sfidează legea la Sânnicolaul Mare – sute de pensionari au plecat acasă cu plase umplute cu o zi înainte de alegeri

5
DISTRIBUIȚI

Pedeliştii au sfidat legea, astăzi, la Sânnicolaul Mare, continuând disperaţi campania electorală pentru a se asigura că vor avea mâine voturile necesare realegerii lui Alin Popoviciu ca deputat şi a liderului PD-L Vasile Blaga ca senator. Pretextul a fost o manifestaţie organizată oficial de pensionarii din oraş care fac parte din Asociaţia Seniorilor Sânmiclăuşeni, dar dirijată cu mână de fier de primarul PD-L Dănuţ Groza. Acesta a fost iritat că în sală au apărut doi consilieri locali ai USL şi cu ajutorul susţinătorilor săi cei mai fideli, care au început să strige că nu-i vor în sală, i-a obligat să părăsească sala pe motiv că i-au făcut plângere penală la alegerile locale pentru că a dus pensionarii în excursii.

Nu a fost întâmplătoare această manevră de îndepărtare din sală a celor de la USL  pentru că în sala au apărut şi au fost premiaţi părinţii candidatului PD-L Alin Popoviciu.


La final, fiecare participant a primit câte o plasă pe care scria Consiliul  şi Primăria Sânnicolaul Mare, primarul Dănuţ Groza şi în care era 1 sticlă de ulei, un cozonac, o pungă de făină albă, un kilogram de zahăr. un kilogram de orez şi 300 gr de napolitane.

Contactat telefonic, primarul PD-L Dănuş Groza a declarat pentru PRESSALERT.ro că ” nu a fost nici o acţiune electorală. A fost o acţiune organizată în fiecare an de asociaţia pensionarilor din Sânnicolaul Mare. Nu am instigat lumea împotriva celor doi consilieri USL, ci pensionarii  le-au cerut să plece”. Când a fost întrebat de plasele primite la plecare de participanţi, Dănuţ Groza a fost lovit brusc de surzenie „alo, alooo. Nu vă mai aud. Se aude cu întreruperi mari” după care a închis telefonul şi nu a mai răspuns.

5 COMENTARII

  1. PDL-UL A PIERDUT ALEGERILE SI DI CAUZA NESIMTIRII LUI ALIN POPOVICIU ,TOATA LUMEA SI-L ADUCE AMINTE CIND APAREA PE LA TV. SFIDATOR SI INFUMURAT,CU ZIMBETUL ALA IDIOT ,CU AFACERILE LUI CU STATUL DESPRE CARE TOTI TIMISORENI AU AUZIT….. CU MASINILE LUI DE LUX CU CARE SFIDA PE TOATA LUMEA,CU EXPLICATIILE LUI IDIOATE DESPRE CIT DE BINE E IN ROMANIA IN TIMP CE MAREA MAJORITATE FACEA FOAMEA….DACA PDL-UL SCAPA DE LOAZELE ASTEA LA TIMP AVEA MARI SANSE SA MAI FIE INCA LA GUVERN

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.