Titu Bojin se bazează pe iubirea episcopului Paisie la deszăpezire

Titu Bojin se bazează pe iubirea episcopului Paisie la deszăpezire

2
DISTRIBUIȚI

Şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, e pe zi ce trece tot mai credincios. Dacă săptămâna trecută pesedistul anunţa că se roagă pentru duşmanii şi adversarii politici, astăzi, întrebat dacă totul e pregătit pentru ca ninsorile să nu ia prin surprindere locuitorii din judeţ, acesta a lămurit că nu vor exista probleme cu deszăpezirea pentru că „de iubit  ne iubeşte şi Cel de Sus şi cel de jos Înalt Prea Sfinţitul, cu care ne avem bine”(n.r. episcopul Paisie Lugojanul).  Şi în acest an deszăpezirea se va face tot după schema anului trecut. Astfel, judeţul a fost împărţit în şase tronsoane pe care vor opera nu mai puţin de cinci firme, după cum urmează: zona 1 – Confort.


SA, zona 2 – MNG Trans SRL, zona 3 – Axela Construcţi SRL, zona 4 – SC Streicher Construcţii SRL , zona 5 – Confort SA, zona 6 – Technocer SRL.

Bojin a precizat că în cazul în care Confort, fiind în insolvenţă, nu va face faţă cerinţelor, „există soluţii, dar că nu am putut rezilia contractul că nu eu l-am încheiat”.  Momentan, din necesarul  estimat pentru perioada de iarnă 2012-2013  de 29.700 tone de material antiderapant (respectiv 20.790 tone de nisip şi 8.910 tone de sare), 126 tone de clorură de calciu şi 59 de utilaje sunt disponibile jumătate din materiale. În ceea ce priveşte banii, nicio sumă nu a
fost momentan alocată pentru că  plata pentru deszăpezire pe luna decembrie se va face abia din bugetul pe anul 2013.

2 COMENTARII

  1. Pe tubiffer îl mai iubesc: Lenin, Stalin, Brejnev, Mao, Castro, Kim, Ceaușescu, Iliescu si cu voia Dumneavoastră proletariatul si taranimea muncitoare veniți din Moldova si Oltenia sa-i învețe pe bănățeni lenea, hotia si minciuna.

  2. Poate postati si o harta clara a orasului cu imparteala si numerele de contact ale acestor firme implicate sa nu ne trezim iarasi ce de Vineri pana Luni nu misca nimeni nimic mai ales pe stradutele dintre blocuri, si faceti si un loc sa putem posta public comentarii sau foto cum isi fac sau nu treaba aceste firme pentru care vin sa incaseze banii publici pentru ca au facut nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.