Peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă, capturate de polițiști la...

Peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă, capturate de polițiști la Deta VIDEO

9
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2074626930">

Poliţiştii din Deta, au reușit, ieri, în urma unei acțiuni realizată cu sprijinul poliţiştilor de frontieră şi jandarmilor, să captureze o marble tigari contrabanda 1 pcantitate impornatntă de ţigări de contrabandă după o urmărire ca-n filme.  În jurul orei 20.45, poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a unui autoturism care se deplasa în Deta. Şoferul nu a respectat semnalul poliţistului, continuându-şi deplasarea, fiind urmat imediat de un alt autoturism. Poliţiştii au trecut la urmărirea fugarilor, folosindu-se de semnalele acustice şi luminoase, însă ambii conducători auto au mărit viteza de deplasare.

Între localităţile Opaiţa şi Birda şoferii au abandonat autoturismele pe un câmp şi au încercat să ia cu ei o parte din saci aflaţi în maşini, dar i-au abandonat după aproximativ 100 de metri. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au găsit în cele două autoturisme şi în apropierea acestora, 22 de saci în care se aflau 12.450 de pachete de ţigări netimbrate, marca Marble. Autoturismele au fost indisponibilizate iar ţigaretele ridicate, urmând a fi predate  celor de la Vamă pentru stabilirea prejudiciului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării suspecţilor, în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

9 COMENTARII

  1. Cu masinile pline de tigari se trece zilnic prin zona, doar sa vrea sa-i prinda.
    @Procuroru. Tikitaka stie ce spune. Nu-l mai infrunta ca are dreptate. Du-te la Moravita si vezi ce se-ntampla. Daca nu cumva esti de-acolo si atunci te deranjeaza afirmatia lui.

  2. Auziti dar dc va agitati pentru niste comentarii. Fiecare are dreptul la replica!! Sunteti implicati sau dc va atacati asa. Se trece la greu si la zona verde si la vama!

  3. Dupa cum sant ambalate tigarile, e clar ca au fost aduse de carausi „per pedes” peste linia de frontiera prin „zona verde”. Este si normal, tinand cont de faptul ca de cand a cazut zapada si a inceput gerul, PF-istii au pazit feontiera din sedii… Acum daca ar avea sefi cu ceva in cap, ar fi pusi sa verifice in teren traseul liniei de frontiera, pana nu se topeste zapada sau cade alta, si ar gasi niste carari de toata frumusetea. Dar unde nu-i salariu… nici cap nu este.

  4. Procurorule da zona verde unde e? Nu cumva intre vami? Si apoi de ce le ti-i parte vamesilor ca toti si-au facut vile si si-au luat masini de lux pe spaga?

  5. toata lumia stie ca tigarile erau alui sandi”stafan alexandru”dece se acunde acest adevar…….degeaba sa loat alti vina asupra lor capu este SANDI…….INTREBARIA MIA ESTE CUM AU REUSIT SA SCAPE FARA SA LASE UREME AVAND IN VEDERE CA ZAPADA ERA PANA LA GENUGHI…..SUN MULTE INTREBARI FARA RASPUNS IN ACEST CAZ….DECE NU IAU LEGAT PENTRU CA POLITIA STIE ADEVARU STIE ALU CINE SUNT MASINILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.