Premierul Victor Ponta anunță că nu dă nici un leu pentru anumite...

Premierul Victor Ponta anunță că nu dă nici un leu pentru anumite categorii de revoluționari

11
DISTRIBUIȚI

Premierul Victor Ponta a anunțat că în bugetul pe anul viitor nu vor fi alocați, sub nicio formă, fonduri care să asigure finanțarea indemnizațiilor  pentru acei revoluţionari care au descoperit după anul 2000 că au participat la Revoluţia din revolutia 1 pdecembrie 1989 şi au solicitat în consecinţă acordarea de indemnizaţii, chiar dacă această decizie îi va nemulţumi pe cei implicaţi, a declarat premierul Victor Ponta, conform Mediafax. „Am văzut supărarea celor de la asociaţiile de revoluţionari.


Vreau să spun foarte clar, îmi menţin decizia – sigur că mulţi vor fi supăraţi – că nu se poate să continuăm cu 20.000 de revoluţionari, din care 15.000 şi-au descoperit Revoluţia după 2000. Putem să dăm sprijin pentru răniţi, cei cu dizabilităţi şi, eventual, pentru cei care chiar au fost în decembrie 1989. Revoluţionarii de după 2000 – nu sunt de acord şi nu o să primească nici măcar la buget (la aprobarea proiectului de buget-n.r.) bani, pentru că e incorect. Pentru cei care au fost la Revoluţie şi beneficiază în baza legii, pentru aceia la buget putem să găsim soluţiile respective”, a spus Ponta. Revoluționarii din Timișoara, care au participat la ședința festivă a Consiliului Local Timișoara din 16 decembrie, au cerut demisia lui Victor Ponta pentru că nu li s-au reîntregit indemnizațiile, solicitând  excluderea acelor „revoluţionari falşi”, iar indemnizaţiile primite de cei rămaşi pe liste să fie reîntregite.

 

11 COMENTARII

 1. CUM !!!!!! ZDRENTELE NU MAI PRIMESC BANI ,MOCA !!!! VAI-VAI-VAI ,CE MU!E CRUNTA AU PRIMIT NESPALATII,CE FELATIE LE-A INFAPTUIT MICKEY MOUSSE,URMEAZA BUGETARII SI PENSIONARII PRIVITORI DE ANTENE SI R TV,SA SIMTA GUSTUL PUL!! SOCIALISTE !!! SI CE-AM SA MAI RAD SI CE-AM SA MA MAI DISTREZ ,SA VA TUF IN GAT DE BABUINI FARA CREIER !!!!

 2. dom Prim ministru,
  si sa restituie si toti banii incasati ilegal, spatiile comerciale si terenurile luate cu japca.
  ma refer la „revolutionarii asa zisi luptatori cu merite deosebite!?, ca astia toti fara exceptie sunt IMPOSTORI. Si sa ramana in plata si drepturi numai urmasii Eroilor martiri si ce raniti grav.
  sa merge putorile si trantorii la munca nu sa steie la milogeala.

 3. da!!!…o decizie buna!!!bravo!!!toti sintem revolutionari ,am participat la revolutie !!!…sa nu mai primeasca niciun ban!!!!!..numai cei raniti sau cu morti in familie,poate…

 4. Domnule Prim-Ministru al Romaniei,Victor Ponta,felicitari!!!Jos cu mafia revolutionarilor de la aeroportul Timisoara,peste 20 de hoti angajati,restul au iesit la pensie!!!Daca unul poate sa prezinte un document:de ranit,invalid,arestat,atunci e O.K.,dar in cazul lor e invers,unii au fost „turnatori” la militie,securitate,altii aveau 17 ani!!!,dar figureaza in gasca revolutionarilor de la aeroport 1989!!!Numele lui este consilier comunal din Ghiroda,Caragui Dumitru Cristian,ultima lui meserie,din anul 2012!!!

 5. revolutionarii au mers in strada ptr. binele tarii nu doar ptr bani si terenuri…i-a confiscatiile toate terenurile si apartamentele primite ptr merite in timpul revolutiei, la soldatii din afganistan, irak, kosovo…ce le dam? casa poporului fiindca merg ptr tara in razboi? cei cu tampenia asta? atatea drepturi revolutionarilor….majoritatea eroilor din revolutie au fost impuscati fiindca furau ca turcii din magazine…in dec89 au fost la furat si acum noi din hoti i-am transformat in mari revolutionari

 6. mah Teodorescule mah Teo,
  vez catz rup oasel ca te-am ginit cine ieshti.tzam dat casa, tzam dat bani si lucruri de la ajutoare siacu bagi cutzitu-nmine mahhhhhhh?
  sa te f*ut in gura si pe tine si pe nevasta-ta lu care iam dat sirvici bun icisha la aieroport.
  io am luptat cu securistii trupele usla si regimentul de taburi a lu caeusescu ca sa avetz voi acum lebertate si tu te dai la mine si la tovarasii mei de lupta, hai??????????????? daca nu ni se dau in continuare indemnizatiile si terenurile de revolutzionari sa stitz ca mai facem o revolutziiiiiiiiii si va begam pe totz care vis contra si ne mai jinitz gios la beci.

 7. asha ie domnu Tikitaka.
  c-au furat in veselie din centru blanuri si de la electrice televizoare. ca d’aia au si fost pushcatz catziva la gara de nord si la gara fabric. si astia-s „revulutzionar” !? sa te ca*ci te tine de ras nu alta.
  bravo domnu Prim ministru. Adevaratii revolutzionari, si care n-am cerut certificate si pomeni va felicita. Da’ acum sa inceapa si procesele cu restituirea banilor incasati in falsh, a spatiilor comerciale si a terenurilor inclusiv a celor de la giroc traficate de miut si juravlea, care sor imbogatit din specula cu aceste terenuri(ambii amandoi au cate doua vile si cate 2 masini plus terenuri plus spatii comerciale plus conturi grase in banca). bagatz politia si DNA-u’ pi iei.

 8. Revolutia nu s-a facut pt.bani si alte avantaje materiale.Sa le dea celor care au fost raniti sau au avut morti in revolutie,nu la toate gunoaiele!

 9. ba publi enemy
  da, cine dracu’ o vb urat de MORTII MARTIRI mah boule!
  ba din contra, noi scriem ca numai acestia si ranitii grav sa primeasca drepturi! iar pe Radian Belici Dumnezeu sa-l odihneasca! iar pe nenorocitu’ ala de militar in termen(sau ofiter de armata!!!) care o tras de la spitalul militar sa-l mance canceru’. Nu m-ar mira ca si ala sa fie „reulutzionar luptator cu merite deosebite”.clar????
  iar daca nu stii, cei doi impuscatz (doar ranitzi) la gara de nord aveau asupra lor blanuri si alte lucruri furate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.