Primarul Robu cere demisia directorului RATT. Ce plan de rezervă are în...

Primarul Robu cere demisia directorului RATT. Ce plan de rezervă are în caz de refuz

6
DISTRIBUIȚI

„I-am transmis domnului Goia acum jumătate de oră că sunt extrem de nemulţumit de modul în care funcţionează RATT, că nemulţumirile mele au crescut de la o zi la alta şi că drept urmare îi cer să îşi depună demisia şi să îi transmită această solicitare şi directorului tehnic. Am două motive esenţiale. Văd în toate staţiile mijloace de transport în comun oameni foarte mulţi aşteptând, ceea ce însemană că mijloacele de transport în comun nu au frecvenţa adaptată nevoilor cetăţenilor. Şi pe de altă parte, văd staţiile mijlocelor de transport în comun înconjurate de mormanele de zăpadă create prin intervenţia utilajelor”, a declarat, astăzi, primarul Nicolae Robu.

Edilul şef spune că Goia nu a dorit să suplimenteze numărul de mijloace de transport în comun puse în trafic motivând că şoferii şi vatmanii sunt în concediu.


Cât despre nămeţi, Goia i -a dat cu tifla primarului spunându-i că asta nu e treaba RATT , ci a celor de la drumuri. Primarul a explicat că dacă Goia nu îşi va da demisia, va cere consiliului  de administraţie al RATT să intervină. Întrebat dacă are vreo persoană în vizor pentru noua conducere, Robu a dat asigurări că nu se vor face numiri politice şi că nu are nimic plănuit, cel mai probail urmând ca RATT să fie condus de un interimar.

6 COMENTARII

 1. ca fost profesor (?) d-l robu(l)ar trebuii sa stie ca a comenta pe altii si a da ordine e foarte usor, dar atunci ai dreptul sa o faci cind ai imediat pregatite si solutiile eficiente. E si asta un mod de-a face pe mai marele edil, tai si spinzuri in stinga si´n dreapta, strigi in gura mare la unul si la altul, cica faci ordine, asta numai asa sa te auda si sa te vada plebea… dar ce faci cu adevarat d-l robu(l)? Solutii eficiente, pune mina si la treaba, asta vrea timisoreanul sa vada de la mata, nu un brad impodobit hidos in (nici macar) centrul orasului, nu accese de furie zilnice la adresa unuia sau altuia, care probabil sint un dorn in ochii cristestilor (ca doar ei conduc cu adevarat orasul si robul lor esti..). De la caldurica biroului ai putere sa faci pe mai marele (ca la poli pe vremuri, ce fericiti sint aia ca au scapat partial de mata !!!!)dar te-ai gindit la oamenii care se scoala la 2-3 noaptea pt. a asigura transportul la prima ora a diminitetii si pe conditiile actuale, pe un salariu care pt. d-ta nu inseamna nici macar pretul colorantului folosit la par? Te-ai gindit la cite jonglerii si bataie de cap trebuie sa apeleze d-l Goia sau ceilalti directori de la firmele avizate pe timp de iarna, ploaie, canicula, sarbatori, festivaluri, sau alte situatii de exceptie, care sa fim sinceri sint permanent ? Ei au si responsabilitate personalului in circa, sau credeti ca la aceste firme (RATT, RETIM, sau care or mai fii cu ordinea si curatenia publica) lucreaza numai roboti, divortati, nefamilisti, sau simplu : scursorile orasului care nu merita nici un respect, nici o consideratie ? E usor sa dai afara, sa schimbi un director, dar cu asta nu opresti ninsorile si nici fortele personalului nu cresc. E usor sa ameninti cu neplata unor lucrari efectuate , dar nu asa cum vrea „renumele” dumitale….
  Ca doar asta vede orasul, crizele de bine a d-lui robu(l), ce a facut robu(l) ptr.oras cica! Dar omenia din el ? Lipseste cu desavirsire ! Ce ar fii sa gasiti o alta modalitate de reglementare a problemelor, o formulare mai corecta de apelare la toata populatia orasului, ca e de datoria tuturor de asi pastra calmul si obiectivitatea in astfel de situatii mai mult sau mai putin dificile ? E oare prima iarna grea in orasul asta ? Sa fim seriosi ! Mai mult discernamint si intelegere se rezolva mult mai bine problemele, nu folositi numai metoda de cine striga mai tare are dreptate !

 2. cred ca metroul ar fi o solutie….
  am evita zapada, si nici primarul,din limuzina, nu ar mai vedea ca sunt oameni in statii…ce zice-ti?
  era o idee, nu da-ti cu parul!!!!!!

 3. Bă profesorasule, când ai mers ultima data cu tramvaiul sau troleul? Ești ca Ceaușescu, te uiti la noi din limuzina si ne dai sfaturi. După care te duci la biroul tau cu dormitor si îți bati joc de angajații primăriei plătiți cu salarii de nimic. Ce-ai făcut bă pana acum, ai creierul varza, nu te pricepi la nimic, rad toți de tine, ești la fel ca Ciuha, un impostor!

 4. De mult trebuiau demisi directorii de la Ratt, dar nu-i tarziu nici acum. Primul lucru care l-au facut dupa ce au fost numiti in functie a fost cumpararea de masini noi, scumpe si trimiterea in somaj a 400 de angajati.. directorii Ratt ar trebui sa circule numai cu mijloacele de transport in comun sa vada murdaria , jegul din ele.

 5. Bai tu,jigodie comunista de primar jegos,tu si t’oarasu tau din CS frunza’nbalegar,trebe arestati si judecati pt.incalcarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor Timisoarei(libera circulatie pe strazile si domeniul public) si trimisi la racoare la Popa Sapca pe o durata nu mai putin de vreo 25 de ani,numa de a va face ca exeplu pt.toti alti idraznetii de asa fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.