Robu îi cere demisia şefului ADP pentru că n-a deszăpezit nici măcar...

Robu îi cere demisia şefului ADP pentru că n-a deszăpezit nici măcar în faţa sediului

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu i-a cerut, astăzi, demisia şefului ADP, Liviu Barbu pentru că a fost lipsit de reacţie după ce a nins masiv în Timişoara.


„Este inadmisibil ca nici măcar în faţa sediul ADP să nu-şi fi făcut deszăpezire. Au venit cei de la Colterm şi au dat zăpada la o parte. Îi cer demisia lui Liviu Barbu. Utilajele de la ADP stăteau degeaba în timp ce în tot oraşul lucram cu toate forţele”, a susţinut Robu după ce a votat. În cazul în care Liviu Barbu nu-i va urma sfatul, edilul este decis să-l mazilească oricum pentru lipsa de reacţie. Primarul a declarat că se lucrează cu toate forţele disponibile sunt pe principalele artere şi a făcut un apel la locatari să-şi cureţe trotuarele în faţa caselor sau blocurilor.

4 COMENTARII

  1. În Zona Soarelui a venit plugul după ce a ajuns Robu aici şi a votat. De fapt ai văzut şi tu în ce hal arată cartierul. Acuma ne-am ales cu o stradă cât de cât circulabilă

  2. pe str Ion Negulici nu a intrat nici un utilaj de dezapezire,dar in prelungirea strazii pe str Aprodul Movila,unde este sectia de votare,s-a dezapezit,nu-i corect!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.