Robu: „Vom reuşi să facem faţă pentru a evita blocajele dacă va...

Robu: „Vom reuşi să facem faţă pentru a evita blocajele dacă va ninge la fel”

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a declarat optimist în privinţa deszăpezirii drumurilor. Cu o singură condiţie – să nu ningă mai tare decât până acum.


„Am intrat acum şi pe străzile secundare ca trafic. S-a intrat şi printre blocuri în unele zone. Vom reuşi să facem faţă pentru a evita blocajele dacă va ninge la fel. Dacă ninsoarea va rămâne la acest nivel nu vor fi probleme deosebite. Am început deja să evacuăm zăpada din oraş”, a susţinut primarul pentru PRESSALERT.ro. Pe lângă cei de la ADP, Nicolae Robu nu este mulţumit nici de cei de la RATT pentru că „au fost foarte multe deraieri. Asta s-a datorat în primul rând faptului că nu au intervenit pe trasee cu sare sau cu altceva în special la intersecţii. În plus nu au decât două lame în dotare pe care le-am cumpărat anul acesta”.

Foto: Adrian Pîclişan

6 COMENTARII

  1. Pletosu’ -Mincinosu’ „”” pe care strazi secundare ai intrat cu deszapezirea ? Poate pe cea a politicii !!! De exemplu , nici macar pe Blv. Eroilor nu ai intrat , darmite pe cele secundare ! Exemplu pe str. Haga !!!

  2. Nici pe Gh. Lazar nu s-a deszapezit. Ieri seara am vazut o singura autospeciala care a trecut o singura data, in graba, fara a curata foarte multa zapada. Macar o banda curata de ar fi. Mai sunt si soferi care merg ca turbatii.. Busurile prefera sa nu franeze la trecerile de pietoni, decat sa derapeze.

    Trotuarul este pe alocuri mult mai curat decat carosabilul. La nr.34 arata exemplar. Chiar si pista de biciclete este partial deszapezita. Avem foarte multe trepte in zona dintre Circumvalatiunii si Timis. Sunt acoperite de zapada si alunecoase. Ne trec sudorile pe toti – tineri, batrani, parinti cu copii mici.

    Jalnic..

  3. Esti cam penibil musiu Ioan Emil Botescu, vezi ca rade lumea de tine cand afirmi ca nu s-a intrat nici macar pe Eroilor. Intamplator stau in zona si s-a intrat pe-acolo cam o data la 2 ore incepand de ieri de la pranz. Deci… ciocu mic!

  4. Il invit pe domnul Robu la o plimbare prin zona in care locuieste. DEZASTRU!!!Strada Martir Andrei Istvan,spre exemplu.Masini blocate,zapada inghetata ,nici urma de material antiderapant. Sa nu mai vorbim de indepartarea zapezii.Domnule Robu- si noi platim aceleasi taxe ca cei care locuiesc pe strada dumneavoastra,care este ,evident, deszapezita.Am impresia ca va bateti joc de noi cu declaratiile triumfaliste.

  5. azi pina miine o sa ninga 15cm. o sa faci ceva? nu. de duminica o sa ninga 4 zile. o sa faci ceva? nu. si inca nici nu a inceput iarna, de pe 21 decembrie ne asteapta cel putin 2 luni de iarna. slava domnului ca nu o sa domnesti 4 mandate cit cel dinainte. sa zici merci daca inima cirpita te tine 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.