Sorin Frunzăverde și primarul contrabandist din Pojejena, în dosarul rețelei bancherilor

Sorin Frunzăverde și primarul contrabandist din Pojejena, în dosarul rețelei bancherilor

1
DISTRIBUIȚI

Mihai Stan, unul dintre liderii rețelei bancherilor, un țigan din Sintești, care este arestat, a dat mai multe declarații în fața procurorilor DIICOT în care a explicat mecanismul prin care a reușit să ia credite frauduloase de milioane de euro. Printre numele cu rezonanță se numără și cel al lui Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș Severin. În declarația lui Stan, care este citată de procurorii DIICOT în referatul prin care s-a solicitat prelungirea mandatului de arestare preventivă, se arată că „în legătură cu dosarele de finanţare depuse la Ministerul Economiei şi Mediului de Afaceri, printr-o cunoştinţă – primar în localitatea Pojegeni în Moldova Nouă – prin intermediul lui Sorin Frunzăverde (preşedintele CJ Caraş- Severin) am ajuns la Cristian Haiduc, care era secretar de stat în Ministerul Economiei. Am fost la Haiduc, eu căutând o intrare la Aurel Şaramet, acesta mi-a spus că nu mă poate ajuta, doar dacă vreau fonduri europene.


Atunci mi-a venit ideea să aplic şi eu pentru fonduri europene”. Primarul din Pojejena este celebrul contrabandist de ţigări Omer Radovancovici, un apropiat al „Ayatollah”-ului Frunzăverde şi judecat în recurs acum de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru că a condus un grup infracţional organizat specializat în traficul cu tutun din Serbia după ce a fost condamnat de Curtea de Apel Braşov la cinci ani de închisoare cu executare. Şeful CJ Caraş Severin a negat că-l cunoaşte pe Mihai Stan.

1 COMENTARIU

  1. Baietii si fetele de la DIICOT ar trebuii sa adune probe si de la sifonarea banului public,din proiectele finantate de stat ori de catre fondurile europene,ale caror participanti sint si au fost,”frunza’balegar si porcul clisurii Dunarii”,(omer).Plus sa investigheze si toate blaturile facute de acestia la alegerile locale de asta vara si la referendum.Si in continuare aceste doua POAME di judet,inca se ocupa cu CONTRABANDA de toate tipurile,inpreuna cu VAMESII si POLITIA FRONTIERA,iar traseurile lor sint:(1)-NAIDAS,SASCA,CARBUNARI,SOPOTU NOU,DALBOSET,SAMD…(2)-MOLDOVA-NOUA,PADINA MATEI,SOPOTU NOU,DALBOSET,SAMD… Bafta ! De mult timpt am tot scris ca omer si frunza’nbalegar sint doar banditi si thilhari ordinari, doi”CLAPTOMANIACI COMPULSIVI si MANIACI DEPRESIVI”,adica,NEBUNII CARE FURA NONSTOP !!! :))) Iar jigodia de omer se tot tiraste,ca un vierme,prin spitalu militat Timisoara,prefachinduse ca-i bolnav,deoarece in curind pe 21/Ian/2012 are finalizarea cazului contrabandei si crimei organizate din clisura Dunari si ar trebuii sa execute vreo 4 ani de pirnae.Vrea sa scape prefachinduse bolnav,dar sa mearga la vinatoare de chiteva ori pe saptamina(chiar daca nare voie la arme si munitie),(acum le are pe numele lu nevasta),pt.asta nu-i bolnav. La bulau cu toti mizerabili astia pt.chiteva decenii sa ne curatam Romania de jigodiile tradatoare de neam si patrie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.