Termopanele blochează reabilitarea termică a blocurilor

Termopanele blochează reabilitarea termică a blocurilor

6
DISTRIBUIȚI

Termopanele sunt noul motiv pentru care timişorenii care locuiesc pe arterele principale nu vor să intre în programul de reabilitare termică a blocurilor pe bani europeni, motivând că schimbarea geamurilor, deşi se face cu 60% bani europeni şi restul de 40% împărţiţi între primărie şi ei, este un deranj prea mare.  „Rămâi uimit când vezi că te zbaţi să aduci bani în Timişoara şi rămâi uimit
că omul nu vrea.  Sunt de mirare reacţiile de tipul acesta.


Eu îi pot înţelege pe cetăţenii care nu au fost informaţi în măsură suficientă. Ce să facem mai mult de atât. Noi avansăm din bugetul primăriei cota parte a cetăţenilor. Va trebui să luăm măsuri punitive asupra celor care refuză să îşi eficientizeze consumul pentru că legea ne obligă să facem acest lucru” a ameninţat Robu. Acesta a ţinut să reamintească şi că primăria a eşalonat plata banilor de reablitare pentru cinci ani de zile fără a percepe vreo dobândă, însă chiar aşa unii cetăţeni, de pe arterele principale caută nod în papură.  „Un asemenea proiect nu o să se mai ivească şi este cel mai convenabil”, a conchis primarul.

6 COMENTARII

  1. pe ei, pe ei…. cum adica nu vor ??? altfel, la sat cu ei, bietii tarani nu sunt ajutati deloc, iar boso-pensionerii din TM vor doar GTATUITATI …la sat cu ei, sa vada cum o duc cei de acolo !!!

  2. ….jumate din noi sunt retardati,multi pensionari care din cauza lipsei de activitate innebunesc………daca ar fi obligati sa mearga la lucru sa vezi cum nu ar mai fi atit de mofturosi!!!!!!!

  3. Unii nu vor pentru ca au vazut ce munca in bataie de joc se face, numai reabilitare termica nu.
    Acesti bani pot fi folositi in alte scopuri sau sa se invete de catre constructori ce inseamna izolatie termica. In plus , nu-ti poti alege firma care executa lucrarea. Sa platesti o firma care-si bate joc de tine si banii tai, ai celorlalti cetateni romani si straini nu are rost.

  4. ati innebunit fratilor?? de ce ar avea cineva dreptul sa ma oblige sa fac ceva pe proprietatea mea platita cu bani grei si impozite anuale aberante? adica parerea mea nu conteaza?. doar a primariei? imi plateste cineva cheltielile lunare ca sa ma oblige la investitii ? de ce nu ieftineste primaria costul gigacaloriei de exemplu?..doar noi platitorii de impozite si taxe avem obligatii? dar domnii consilieri si primari si ministri nu au obligatii fata de cetateni? ma intreb daca nu va e rusine? cat naiba o sa va mai suportam ???sper ca generatia de maine sa va puna streangul in gat!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.