Terorist irakian, prins când se pregătea să ucidă diplomați britanici de la...

Terorist irakian, prins când se pregătea să ucidă diplomați britanici de la București

7
DISTRIBUIȚI

DIICOT a anunțat, astăzi, că un cetăţean irakian a fost arestat pentru că a vrut să ucidă diplomaţi britanici şi americani din Bucureşti. Khzr Karim Friad, de 38 ani, cu rezidenţă în Norvegia, a fost depistat în flagrant delict, în Bucureşti, în zona sediului ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord,  având asupra sa  un cuţit cu lungimea de 22 cm.


„Din cercetari a rezultat ca  inculpatul, adept al regimului Sadam Hussein,  s-a deplasat pe teritoriul României in scopul săvârşirii de acte teroriste, respectiv  cu intenţia de a  comite  infracţiuni contra vieţii, integrităţii corporale  sau sanatatii unor reprezentanti diplomatici  ai Marii Britanii şi S.U.A. în Romania, in semn de protest fata de acţiunile intreprinse de  guvernele acestor state pe teritoriul statului  irakian”, se arată în comunicatul DIICOT. Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava, a declarat la Antena 3 că bărbatul avea pregătire militară şi determinarea de a comite atacuri teroriste, aceste elemente rezultând în urma monitorizării suspectului de către structurile antiteroriste. Irakianul a fost arestat pentru 29 de zile de Curtea de Apel Bucureşti pentru ameninţare cu săvârşirea de acte omor conform legii de prevenire şi combatere a terorismului şi port ilegal de cuţit.

7 COMENTARII

  1. Romanii is retardati, va manca in cur tare tare si vreti atentie. Credeti ca va afirmati international ca ati prins un irakian cu cutit in mana? Man mai mare pericol public reprezentati voi ! Atrageti atentia ca niste copii retardati…
    Doamne da-le minte !

  2. De acord.Cu un cutit,cum dracu ucidea diplomati britanici si americani? Ce,aia sunt un fel de moluste?Singuri pe planeta?Chiar nu vede nimeni aberatia asta?

  3. bey Sharmuta (dracu’ sa te F*UTA !)

    si daca irakianu ala teroristu avia otrava pe lama cutitului????????
    vez ca esti prost?
    putia sa zgarie numa putin pelea de la peptu lu ambasadoru si gata, ca ala dedia coltzu. ai inteles?
    io am fekut armata la secu si stiu cum vine triaba asta cu tirorismu. nu ie de gluma asa sa sti. ca noi am fost instruitz ca dache puni 10 ominii pept langa pept cu un singur glontz omori pi tote. mai multe nu spui ca am giurat sa tzin secret meletar.

  4. …patetic articol si daca e adevarat e si mai patetic ptr serviciile secrete din Romania si lipsa de profesionalism si bagare in seama cum scria cineva pe aici. :-))

  5. Penibil articol…dar mai ales subiectul….cineva simte nevoia sa fie in atentie iar viitoarea guvernare sa-i bage in seama. Auzi,,atentatncu un cutit din momennt ce se stie ca diplomatii la care se face referire au protectie de la o institutie specializata..respectiv Brigada antiterorista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.